S-a risipit misterul. Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP a pozat cu interiorul la vedere!

S-a risipit misterul. Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP a pozat cu interiorul la vedere!
  • Prima imagine cu interiorul noului Mercedes Project One a ajuns pe internet
  • Modelul german lasa la vedere doua display-uri de dimensiuni generoase
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2017
Distribuie pe Facebook

Debutul public va avea loc in aproximativ o saptamana, cu ocazia Salonului Auto ce urmeaza a se desfasura la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie.

Nebunia creata in jurul impresionantului Mercedes Project One continua astazi cu un nou episod. Modelul animat de un sistem de propulsie similar celui folosit de monopostul pilotat de Lewis Hamilton in sezonul 2015 al Formulei 1 a pozat recent cu interiorul la vedere.

Imaginea ajunsa pe internet cu numai o singura saptamana inaintea lansarii publice din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt este, din pacate, usor neclara. Chiar si asa, putem observa fara prea multe probleme volanul inspirati de aceleasi masini care alearga in Marele Circ.

Apoi, in stilul caracteristic ultimelor modele din gama nemtilor, noul Mercedes Project One adopta doua display-uri la nivelul panoului de bord. Unul dintre acestea gazduieste inevitabil vitezometrul, turometrul si celelalte ceasuri, care au primit un format digital.

Pentru restul elementelor pe care automobilul animat de un sistem de propulsie similar celui folosit de monopostul pilotat de Lewis Hamilton in sezonul 2015 al Formulei 1 va trebui sa mai asteptam sapte zile. Si, totodata, Salonul de la Frankfurt, care ia startul pe 14 septembrie.

Tot atunci vom afla si specificatiile exacte ale viitorului Mercedes Project One. Pentru moment putem spune doar ca sub capota vom intalni un benzinar turbo de 1.6 litri si patru motoare electrice, care genereaza impreuna o putere maxima de aproximativ 1.000 CP.

Drept urmare, este de asteptat ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze mai putin de trei secunde. Cat despre viteza de top a modelului animat de un sistem de propulsie similar celui folosit de monopostul pilotat de Lewis Hamilton, 350 km/h suna extrem de bine si, nu in ultimul rand, plauzibil.

Mercedes AMG Project One - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2017