S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Ecranele masinii de 85.000 de dolari nu mai voiau sa se aprinda

S-a stricat chiar in fata camerei de filmat. Ecranele masinii de 85.000 de dolari nu mai voiau sa se aprinda
  • Un Range Rover Velar in valoare de 85.000 de dolari s-a defectat in timpul unui test
  • Ecranele tactile de la nivelul consolei au inghetat si nu mai voiau sa se aprinda
  • Totul a revenit la normal dupa ce soferul a oprit motorul si s-a indepartat de masina
Distribuie pe Facebook

Manere escamotabile, display-uri tactile, faruri cu matrice de LED-uri. Ce sa mai: noul Range Rover Velar este o nebunie de SUV! Care, din cand in cand, ii pune pe proprietari in niste ipostaze... extrem de rusinoase. Cel putin pentru automobil de 85.000+ dolari.

Dezvelit in premiera mondiala la inceputul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din perioada 9 - 19 martie, noul Range Rover Velar ocupa un loc fruntas in topul celor mai atragatoare SUV-uri ale momentului.

Iar acum nu ne referim doar la aspectul estetic al caroseriei in cinci portiere, ci si prin prisma tehnologiilor regasite la bord: este primul model care a inlocuit comenzile fizice cu doua display-uri tactile la nivelul consolei centrale.

Marele dezavantaj al produsului britanic il reprezinta pretul de vanzare, chiar si de 85.000 de dolari pentru versiunile superioare: o avere daca tinem cont de numele rivalilor - Audi Q5, BMW X3, Jaguar F-Pace ori Mercedes GLC.

Trecem insa peste acest detaliu, fiindca intervine problema cu numarul doi; atunci cand platesti peste 85.000 de dolari, cu aproximativ 5.000 de dolari mai putin decat un Mercedes S450, te astepti ca totul sa mearga ca la carte.

Numai ca nu se intampla asa: intr-un test recent desfasurat in Statele Unite ale Americii, noul Velar a picat testul calitatii - cele doua ecrane tactile care controleaza sistemul de climatizare, printre altele, au "inghetat" si...

... ei bine, asa au ramas pentru cateva clipe bune, cu toate ca persoana care incerca SUV-ul companiei britanice a oprit si pornit motorul de mai multe ori; automobilul nu si-a revenit pana cand soferul nu s-a indepartat de el.

Aceasta nu este insa nici pe departe pentru prima oara cand un model Range Rover se face de ras in fata camerelor de filmat: anterior, un exemplar full-size a devenit faimos pe internet dupa ce a avut nevoie de reparatii de peste 15.000 de dolari intr-o perioada de putin peste patru ani.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2018