Sa fie oare aceasta prima imagine oficiala a noului Lambo Huracan?

Sa fie oare aceasta prima imagine oficiala a noului Lambo Huracan?
  • Lamborghini pregateste succesorul modelului Gallardo
  • Noul Huracan va debuta in primavara, la Geneva 2014
  • Propulsia va fi asigurata de un V10 aspirat, de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Nu, aceasta nu este prima fotografie oficiala a noului Lamborghini Huracan, ci vorbim mai degraba de o imagine digitala care ne ofera o prima impresie despre cum ar putea arata succesorul modelului Gallardo.

Surprins din nou chiar in cursul acestei saptamani, in timpul testelor de iarna, mult anticipatul Lamborghini Huracan ne dezvaluie pentru prima oara cateva dintre liniile si formele ce alcatuiesc design-ul sau exterior, succesorul modelului Gallardo bucurandu-se de numeroase detalii angulare la nivelul caroseriei, plus blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED.

Din pacate, urmatorul automobil de inalta performanta al companiei din Sant'Agata Bolognese nu ni se va arata in toata splendoarea sa mai devreme de primavara anului viitor, atunci cand este asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, insa avem si o veste buna: o imagine digitala care ne ofera o prima impresie cu privire la designul ce va "echipa" noul Lamborghini Huracan.

Tu ce parere ai despre aceasta propunere? Iti place ceea ce vezi sau speri la ceva mai agresiv? Inainte de a ne da raspunsul tau, tinem sa-ti reamintim ca succesorul modelului Gallardo va fi propulsat cel mai probabil de o unitate aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, numai buna pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 600 de cai putere.

De asemenea, urmatorul automobil de inalta performanta al companiei din Sant'Agata Bolognese ar putea fi oferit inca de la bun inceput atat intr-o versiune cu tractiune spate, cat si intr-o varianta cu tractiune integrala, lista cu specificatii tehnice continuand cu cele doua optiuni pentru cutia de viteze (manuala in sase rapoarte sau automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj), respectiv contructia ultra-usoara realizata dintr-o combinatie de aluminiu si fibra de carbon.

Lamborghini Huracan - Poza Digitala

UPDATE: Noi fotografii si-au facut aparitia pe internet. Desi nu este nimic oficial la acest moment, ceea ce vedeam in imaginile de mai jos chiar ar putea fi inlocuitorul modelului Gallardo, si anume mult anticipatul Lamborghini Huracan.

Lamborghini Huracan - Poza Digitala

Lamborghini Huracan - Poza DigitalaLamborghini Huracan - Poza Digitala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Huracan - Poza Digitala
mai multe