Sa nu zici ca nu ti-am spus! Politia din Italia tocmai a primit pe maini o masina de 510 CP

Sa nu zici ca nu ti-am spus! Politia din Italia tocmai a primit pe maini o masina de 510 CP
  • Carabinierii si-au tras doua Alfe Giulia QV
  • Fiecare exemplare ofera cate 510 CP
  • Viteza maxima este de 307 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Sa ne fie cu iertare, dar titlul surprinde doar o parte a povestii cu pricina. Adevarul suna oarecum diferit, politia italiana primind, de fapt, doua masini de cate 510 cai putere fiecare.

Nu doar politia din Dubai se poate mandri cu o flota impresionanta de supermasini. Adevarul este ca nici italienii nu o duc mai rau din acest punct de vedere, dovada stand ultimele achizitii ale carabinierilor. Achizitii care, impreuna, dispun de exact 1.020 CP.

Vorbim, mai exact, despre doua exemplare ale proaspat lansatei Alfe Giulia Quadrifoglio Verde, automobil care ascunde in compartimentul motor o unitate bi-turbo cu sase cilindri in V, capacitate de 2.9 litri si, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, putere maxima de 510 CP.

Alfa Romeo Guilia QV de politieAlfa Romeo Guilia QV de politie

Drept urmare, odata urcati la bordul acestei masini, carabinierii vor putea goni catre locul interventiei cu o viteza de pana la 307 kilometri pe ora. In ceea ce priveste acceleratia de la 0 la 100 km/h, modelul italian promite sa ajunga acolo dupa doar 3.7 secunde.

Asa cum precizam si anterior, noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde este disponibila la vanzare atat intr-o versiune manuala, cat si intr-o varianta automata, carabinierii optand - dupa cum vom observa in fotografiile alaturate acestui material, pentru prima optiune.

Alfa Romeo Guilia QV de politie

Spre deosebire de modelul standard, cele doua masini de politie dispun de urmatoarele dotari speciale: sistem video, echipament de inregistrare, sistem de comunicare radio, girofar, lada frigorifica medicala pentru transportarea in siguranta a organelor si chiar un defibrilator.

Nu toti carabinierii se vor bucura de toti cei 510 cai putere ai noii Alfe Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, ci doar cativa vor avea aceasta oportunitate - cel mai probabil, unica in viata. Si abia dupa ce vor fi invatat sa struneasca herghelia motorului V6 bi-turbo.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Alfa Romeo Guilia QV de politie
mai multe