Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Alfa Romeo Giulia QV are un record de anuntat

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Alfa Romeo Giulia QV are un record de anuntat
  • Alfa Romeo Giulia QV e cel mai rapid sedan de pe Nurburgring
  • Modelul italian a reusit un timp de 7 minute si 39 secunde
  • Pretul de pornire se invarte in jurul sumei de 79.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Super-sedanul italian a reusit sa parcurga un tur la Nurburgring in doar 7 minute si 39 secunde, devenind astfel cel mai rapid automobil cu patru usi din istoria circuitului german.

Iti mai aduci aminte de Giulia Quadrifoglio Verde, modelul cu care Alfa Romeo vrea sa concureze BMW-ul M3? Ei bine, super-sedanul companiei aflate sub umbrela Grupului Fiat a sosit in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt cu cateva anunturi importante de facut.

Asa se face ca astazi aflam cum motorul V6 twin-turbo ascuns sub capota se face vinovat - pe langa aducerea primilor 100 km/h dupa numai 3.9 secunde, inclusiv de atingerea unei viteze maxime de 307 kilometri pe ora.

Alfa Romeo Giulia QV - Noi imaginiAlfa Romeo Giulia QV - Noi imagini

Si totusi, noutatile cu adevarat interesante abia acum sosesc: multumita retetei puse la punct de inginerii Alfa Romeo, modelul Giulia QV a reusit sa parcurga un tur la Nurburgring in doar 7 minute si 39 secunde - devenind astfel cel mai rapid automobil cu patru usi din istoria circuitului german.

Drept urmare, setarea suspensiei, discurile de franare carbon-ceramice, dar si tehnologia Torque Vectoring sau aerodinamica activa ce insotesc concurentul BMW-ului M3 si-au facut pe deplin datoria.

Lasam insa in urma detaliile deja cunoscute si revenim la capitolul noutati, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde dezvaluindu-ne cu ocazia aceluiasi Salon Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt si pretul sau de achizitie.

Super-sedanul companiei aflate sub umbrela Grupului Fiat porneste - cel putin atunci cand vine vorba despre piata natala, de la aproximativ 79.000 de euro. Ca o comparatie, suma minima pentru care poti achizitiona un BMW M3 in Italia este de 78.950 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Alfa Romeo Giulia QV - Noi imagini
mai multe