Salonul de la Frankfurt 2015: Lamborghini confirma lansarea lui Huracan Spider

Salonul de la Frankfurt 2015: Lamborghini confirma lansarea lui Huracan Spider
  • Lamborghini confirma lansarea noului Huracan LP610-4 Spider
  • Super-decapotabila italiana va debuta public chiar saptamana viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • Lista cu surprize include un V10 aspirat, plus plafon retractabil
Distribuie pe Facebook

Rolls-Royce Dawn nu este singura decapotabila de top care va debuta public cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. In cadrul aceluiasi eveniment desfasurat in perioada 19 - 27 septembrie, vizitatorii vor mai putea admira inclusiv noul Lamborghini Huracan LP610-4 Spider.

Anticipat de un teaser video publicat chiar la inceputul acestei luni, noul Lamborghini Huracan LP610-4 Spider este asteptat sa gazduiasca in compartimentul motor aceeasi unitate V10 de 5.2 litri precum varianta cu acoperis fix.

Asta inseamna, in libera traducere, ca viitoarea super-decapotabila din Sant'Agata Bolognese va pune la dispozitia viitoriilor sai clienti un total de 610 cai putere, ceea ce reprezinta un plus de 50 CP comparativ cu vechiul Gallardo LP560-4 Spider.

Adaugam in meniu si o transmisie ultra-rapida cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, iar primii 100 km/h vor sosi, cel mai probabil, dupa 3.2 - 3.3 secunde.

Performantele in linie dreapta, (re)confirmate inclusiv de viteza maxima de peste 320 kilometri pe ora, nu vor reprezenta insa singurul punct forte al noului Lamborghini Huracan LP610-4 Spider.

Avand la baza aceeasi platforma usoara realizata dintr-o combinatie de aluminiu, plus fibra de carbon si suspensia echipata cu o pereche de amortizoare magnetoreologice, viitoarea decapotabila din Sant'Agata Bolognese promite sa impresioneze si atunci cand drumurile insorite vor fi inlocuite de asfaltul circuitelor.

Pana acolo insa, este chiar pacat sa nu te bucuri de principalul avantaj al supercarului italian: acoperisul sau retractabil din material textil, care promite sa se faca nevazut in numai cateva secunde - oferindu-ti astfel luna si soarele de pe cer.

Dupa cum precizam si anterior, noul Lamborghini Huracan LP610-4 Spider va debuta public cu ocazia celei de-a 66-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt, programata sa se desfasoare in perioada 19 - 27 septembrie. Tot atunci vom afla si detaliile referitoare la pretul, respectiv disponibilitatea inlocuitorului lui Gallardo LP560-4 Spider.

Lamborghini Huracan LP610-4 Spider - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe