Scoasa din capsula timpului si pusa la vanzare pe internet: Alpina Z8 cu 54 de kilometri la bord

Scoasa din capsula timpului si pusa la vanzare pe internet: Alpina Z8 cu 54 de kilometri la bord
  • Scoasa din capsula timpului si pusa la vanzare pe internet
  • Alpina Z8 cu 54 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.8 litri, ce ofera circa 375 de cai putere.

O companie americana ce are ca specialitate vanzarea de masini la mana a doua isi intampina clientii care aleg sa ii treaca pragul, zilele acestea, alaturi de un exemplar extrem de special. Este vorba, mai precis, despre una dintre cele doar 555 de piese ale exclusivistei cunoscute publicului larg sub denumirea de Alpina Z8.

Fabricata in cursul anului 2002 si finisata intr-o nuanta de negru botezata Jet Black, respectiva decapotabila impresioneaza in special prin numarul kilometrilor bifati in total, de-a lungul carierei sale: numai 54, dupa cum mentionam si anterior.

Alpina Z8 de vanzare

Alpina Z8 de vanzare

Alpina Z8 de vanzare

Aceeasi bijuterie cu plafon retractabil din material textil si jante pe 20 de inch isi va mai surprinde admiratorii si cu o serie nesfarsita de insertii de piele Nappa, si cu o instalatie audio de la Harman Kardon. Si cu scaune incalzite, cu aer conditionat, dar si cu faruri cu tehnologie xenon, conform anuntului oficial de vanzare.

Daca vine vorba, in schimb, reteta caracteristica departamentului tehnic, respectiva masina se bucura, asemeni celorlalte unitati Alpina Z8, de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.8 litri, ce dezvolta 375 de cai putere.

In ceea ce priveste livrarea valorilor maxime, aceasta operatiune se realizeaza prin intermediul unei transmisii automate cu sase rapoarte, proces la care ia parte si un diferential cu alunecare limitata. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate in 5.3 secunde.

Alpina Z8 de vanzare

Alpina Z8 de vanzare

Alpina Z8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (183) Poze Alpina Z8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2022