Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 12.594 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 12.594 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul M3 cu 12.594 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta metalizata de negru, respectivul vehicul se remarca - la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele sport, sculptate atent, cat si prin tapiteria din piele de culoarea scortisoarei.

Un BMW M3 cu plafon retractabil in echipare si doar 12.594 de kilometri parcursi in ultimii 20 de ani - din 2003 si pana la momentul de fata, a fost scos de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, la vanzare, in Londra, Marea Britanie.

BMW M3 cu 12.594 de kilometri la bord

BMW M3 cu 12.594 de kilometri la bord

Oferit in schimbul unei sume necunoscute de bani, exemplarul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de negru, insa nici jantele din aliaj cu un diametru de 19 inch, spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente sau evacuarea cvadrupla nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Acelasi BMW M3 cu doar 12.594 de kilometri la bord se mai lauda, de cealalta parte a portierelor, in cabina, si cu elemente din piele de culoarea scortisoarei, detalii din aluminiu, scaune sport - sculptate atent, volan cu design in trei spite.

Meniul de la nivelul departamentului interior continua cu o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si un sistem audio de inalta fidelitate, pe cand propulsia este asigurata de un motor aspirat in sase cilindri - cu o capacitate de 3.2 litri, pe benzina, conceput special pentru a livra rotilor de pe puntea spate, printr-o cutie manuala in sase rapoarte, undeva in jurul a 333 de cai putere.

BMW M3 cu 12.594 de kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BMW M3 cu 12.594 de kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 August 2023