Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 24.513 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: BMW-ul M3 cu 24.513 kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • BMW-ul M3 cu 24.513 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Asamblat in urma cu circa 20 de ani, respectivul automobil se remarca, la nivelul departamentului exterior, printr-o nuanta superba de bleu, pe cand meniul de la interior culmineaza cu scaunele fata multifunctionale si tapiteria realizata dintr-o piele Nappa de culoare gri.

Un BMW M3 Coupe cu numai 24.513 kilometri parcursi in total, din 2002 si pana la momentul de fata, a fost scos recent - pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, peste Ocean. Disponibil in schimbul unei sume necunoscute, acesta se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de bleu si insotita de spoilere agresiv stilizate, de praguri proeminente, de jante pe 19 inch si o evacuare cvadrupla.

BMW M3 cu 24.513 kilometri la bord

BMW M3 cu 24.513 kilometri la bord

La interior - de cealalta parte a portierelor, meniul disponibil cuprinde inclusiv piele Nappa de culoare gri, scaune sport cu actionare electrica si functie de memorare a pozitiei, volan cu design in trei spite, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, vitezometru gradat pana la 300 de kilometri pe ora etc.

Din punct de vedere tehnic, respectivul BMW M3 Coupe ofera - inutil de adaugat, si un motor aspirat cu sase cilindri in linie, pe benzina. Acompaniat de o capacitate de 3.2 litri, propulsorul cunoscut sub numele de cod S54 livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 333 de cai putere si 355 de Newton-Metri, de operatiunea respectiva ocupandu-se o transmisie o transmisie manuala cu sase rapoarte.

BMW M3 cu 24.513 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze BMW M3 cu 24.513 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2022