Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Corvette-ul Z06 cu 2.608 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Corvette-ul Z06 cu 2.608 kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Corvette-ul Z06 cu 2.608 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o nuanta superba de rosu, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului interior, atat prin afisajul pe parbriz, cat si prin tapiteria confectionata din piele de culoare neagra.

Un Corvette Z06 cu doar 2.608 kilometri parcursi de-a lungul ultimilor 20 de ani - din 2003 si pana la momentul de fata, a fost scos de curand, chiar pe parcursul acestor zile, la vanzare, peste Ocean, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Oferit in schimbul unei sume necunoscute de bani, exemplarul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de rosu, insa nici jantele din aliaj in combinatia 17/18 inch, cu un design in cinci spite duble, farurile escamotabile ori evacuarea centrala nu vor trece intocmai neobservate; dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau glumi cu nimic.

Acelasi Corvette Z06 cu doar 3.001 kilometri la bord isi mai intampina cumparatorii - in cabina, si cu o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, perforata partial, cu scaune cu suport lateral marit, un vitezometru gradat pana la 200 mph.

Meniul de la nivelul departamentului interior continua cu o instalatie de climatizare automata, un sistem audio marca Bose si afisaj pe parbriz, in timp ce propulsia este asigurata de un motor aspirat in opt cilindri, cu capacitatea de 5.7 litri - pe benzina, conceput pentru a livra rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, undeva in jurul a 405 cai putere.

Corvette Z06 cu 2.608 kilometri la bord

Corvette Z06 cu 2.608 kilometri la bord

Corvette Z06 cu 2.608 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (139) Poze Corvette Z06 cu 2.608 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2023