Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul GTS cu 1.421 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul GTS cu 1.421 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Viper-ul GTS cu 1.421 de kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Finisat, la exterior, intr-o combinatie contrastanta de rosu, plus argintiu, respectivul exemplar se remarca, la nivelul departamentului interior, atat prin scaunele sport - cu tetiere incorporate, cat si prin tapiteria din piele de culoare neagra ori CD player-ul ce poarta semnatura Alpine.

Un Dodge Viper cu doar 1.421 de kilometri parcursi de-a lungul ultimilor 21 de ani - din 2002 si pana la momentul de fata, a pornit de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, in cautarea unui nou posesor. Disponibil in schimbul sumei de aproximativ 105.000 dolari, modelul in cauza isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de un benzinar aspirat cu zece cilindri in V si o capacitate de opt litri - proiectat special pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 450 de cai putere.

Viper GTS cu 1.421 de kilometri la bord

Viper GTS cu 1.421 de kilometri la bord

Vopsit, la exterior, intr-o nuanta aprinsa de rosu, autoturismul cu pricina, insotit de dungi argintii, plus jante din aliaj cu un diametru 18 inch iese in evidenta - la nivelul departamentului interior, si prin tapiteria din piele de culoare neagra.

Pachetul specific automobilului cu numai 1.421 de kilometri la bord continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un volan caracterizat de un design cu trei spite si o evacuare centrala, acelasi Viper GTS urmand sa puna la dispozitia viitorului sau proprietar inclusiv o transmisie manuala. Lista atractiilor principale mai cuprinde - daca mai trebuia precizat, si o suspensie independenta, un diferential cu alunecare limitata, discuri de franare pentru ambele punti, un CD player marca Alpine.

Viper GTS cu 1.421 de kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (129) Poze Viper GTS cu 1.421 de kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 August 2023