Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Volkswagen-ul Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Volkswagen-ul Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet
  • Volkswagen-ul Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Asamblat in urma cu circa 21 de ani, respectivul exemplar se remarca - la nivelul departamentului exterior, printr-o nuanta metalizata de gri, pe cand meniul de la interior culmineaza cu scaunele sport si vitezometrul gradat pana la 250 de kilometri pe ora, evident.

Un Volkswagen Golf GTI cu numai 5.503 kilometri parcursi de-a lungul timpului, din 2001 si pana la momentul actual, a pornit de curand, pe parcursul zilelor trecute, in cautarea unui nou proprietar. Pretul de vanzare nu reprezinta, din nefericire, decat un mare mister, anuntul publicat pe un site de specialitate mentionand, in schimb, ca acesta iese in evidenta printr-o caroserie finisata intr-o nuanta metalizata de gri si insotita de spoilere agresiv stilizate, de praguri proeminente, de jante din aliaj.

Volkswagen Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord

Volkswagen Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord

La interior - de cealalta parte a portierelor, urmatorul posesor se va bucura si de o tapiterie din piele, de scaune sport, de un volan cu design in trei spite, de instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, bancheta rabatabila, geamuri cu actionare electrica, vitezometru gradat pana la 250 de kilometri pe ora.

In plan tehnic, respectivul Volkswagen Golf GTI impresioneaza prin motorul instalat sub capota, un benzinar turbo cu o capacitate cilindrica de 1.8 litri. Acompaniat de o transmisie manuala cu cinci rapoarte, acesta livreaza rotilor undeva in jurul a 150 de cai putere si 210 Newton-Metri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, conform detaliilor si informatiilor publicate la momentul premierei mondiale, intr-un timp de aproximativ 8.5 secunde.

Volkswagen Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Volkswagen Golf GTI cu 5.503 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2022