Scump, domne, scump! Un dealer auto din Germania vinde deja un G-Class de ultima generatie la suprapret

Scump, domne, scump! Un dealer auto din Germania vinde deja un G-Class de ultima generatie la suprapret
  • Un dealer auto din Germania vinde deja un G-Class
  • Clientul cumpara de fapt o rezervare pentru un G500 deja configurat
  • Este finisat in nuanta Obsidian Black
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Germania a scos la vanzare pe pagina sa oficiala un Mercedes-Benz G-Class de ultima generatie. Productia acestui model nici nu a inceput inca, avand in vedere ca de-abia a debutat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Dupa luni de zile de teste si fotografii spion cu prototipuri care nu aratau deloc diferit fata de versiunea actuala, constructorul german de automobile a prezentat intr-un final noua generatie G-Class cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

2018 Mercedes G-Class de vanzare

Unul dintre cele mai capabile off-roadere din istorie, "Seiful" (asa cum mai este cunoscut acest model) s-a prezentat in fata intregii lumi cu aceeasi forma patratoasa, insa cu unele elemente de design moderne. La exterior, acestea nu sunt chiar atat de vizibile, insa interiorul chiar iti da de inteles ca ai de-a face cu un Mercedes de ultima generatie.

2018 Mercedes G-Class de vanzare2018 Mercedes G-Class de vanzare

Aici regasim un nou volan in trei spite, ornamente metalice, nelipsita fibra de carbon, o forma diferita pentru gurile de ventilatie, materiale de cea mai buna calitate si nu in ultimul rand, cele doua display-uri de 12,3 inch fiecare, pentru instrumentele de bord si pentru sistemul de infotainment.

2018 Mercedes G-Class de vanzare

Avand in vedere ca doar ce a fost lansat, productia noului G-Class nu a inceput inca. Chiar si asa, un dealer auto din Germania ofera deja unul spre vanzare, pentru suma de 133.600 de euro. Pretul este unul destul de mare, in contextul in care oficialii Mercedes anuntau ca in aceasta tara, noul off-roader va pleca de la 107.040 de euro.

2018 Mercedes G-Class de vanzare

Cum nu a intrat pe linia de asamblare, acest dealer iti ofera de fapt o rezervare pentru un G500 deja configurat (aceasta este singura motorizare disponibila momentan). Exemplarul cu pricina este propulsat de o unitate V8 de 4.0 litri, twin-turbo, capabila de 422 de cai putere si 610 Nm cuplu, iar exteriorul este finisat in nuanta Obsidian Black.

2018 Mercedes G-Class de vanzare

Interiorul este imbracat in piele maro, iar ornamentele din lemn completeaza perfect pachetul. Lista de dotari include printre altele, un set de jante AMG cu diametrul de 20 de inch, pachetul Driving Assistance, camera video cu vedere 360 de grade, lumina ambientala, sistemul audio Burmester, scaunele Active Multicontour, faruri LED Multibeam sau trapa electrica.

2018 Mercedes G-Class de vanzare

2018 Mercedes G-Class de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2018 Mercedes G-Class de vanzare
mai multe