Se bate cu Ferrari si Lamborghini, dar la mana a doua costa cat un BMW Seria 5 diesel

Se bate cu Ferrari si Lamborghini, dar la mana a doua costa cat un BMW Seria 5 diesel
  • Acest Audi R8 se vinde pentru doar 57.500 de dolari
  • Supercarul german ofera un motor V8 si o cutie manuala
  • Automobilul din 2008 are 100.000 de kilometri in bord
Distribuie pe Facebook

Oferit la vanzare in schimbul unei sume de 57.500 de dolari, acest Audi R8 de prima generatie combina un motor V8 montat central cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, chiar la mijlocul anilor 2000, primul supercar din istoria companiei Audi se vinde astazi la pret de BMW Seria 5 diesel. O demonstreaza inclusiv acest R8 de culoare alba, cu motor V8 montat central, cutie manuala in sase rapoarte si tractiune integrala quattro, al carui pret de achizitie se invarte in jurul sumei de 57.500 de dolari.

Pe langa caracteristicile enumerate anterior, exemplarul din cazul de fata se mai poate lauda si cu un interior imbracat partial in piele bej, plus numeroase dotari de confort si siguranta. Inclusiv scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, climatizare cu reglare automata a temperaturii, senzori de parcare fata si spate, camera pentru marsarier si, nu in ultimul rand, navigatie prin satelit.

Inmatriculat pentru prima oara in cursul anului 2008 si rulat pentru aproximativ 100.000 de kilometri, respectivul R8 de prima generatie a suferit de-a lungul timpului chiar si cateva modificari, precum folia de culoare alba. De altfel, jantele in cinci spite duble au fost vopsite in negru, iar motorul V8 montat central a primit doua filtre sport de la K&N si o evacuare din otel inoxidabil marca Rev9.

Totodata, mai spune proprietarul supercarului de origine germana, lista imbunatatirilor continua cu o suspensie ajustabila de tip coilover de la BC Racing si se incheie cu un set de lumini care proiecteaza logo-ul Audi pe asfalt.

Audi R8 manual de vanzare

Audi R8 manual de vanzare

Audi R8 manual de vanzare

Audi R8 manual de vanzare

Audi R8 manual de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi R8 manual de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2019