Se bate cu M3 si M4, dar la mana a doua costa cat un Seria 5 chel

  • Un olandez si-a scos la vanzare vechea Alfa Giulia Quadrifoglio
  • Super-sedanul din 2016 vine cu 510 CP si cutie manuala
  • Cumparatorul va avea de achitat o nota de doar 57.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Super-sedanul din 2016 are 510 cai sub capota si tapiterie din piele, plus difuzoare Harman Kardon la interior.

Concureaza cu M3 si M4, dar la mana a doua costa cat un Seria 5 chel. Fabricat in cursul anului 2016, acest exemplar Alfa Giulia Quadrifoglio de culoare rosie se mai vinde astazi pentru doar 57.500 de euro, de peste doua ori mai ieftin...

... decat pretul platit de primul sau proprietar, respectiv 123.850 de euro, potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate.

La fel de impresionant precum devalorizarea suferita de super-sedanul cu doar 96.159 de kilometri la bord este motorul ascuns sub capota, un V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 2.9 litri. Care dezvolta aproximativ 510 CP.

Meniul tehnic continua cu o cutie manuala in sase rapoarte si clasica tractiune spate, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h...

... se realizeaza intr-un timp mai mic de patru secunde, daca mai era nevoie de precizat. Pe plan tehnic, caroseria de culoare rosie mentionata si anterior dispune inclusiv de evacuare cvadrupla, plus elemente din fibra de carbon.

Acelasi pachet exterior mai ofera si un set de jante pe 19 inch, pe cand interior vine cu piele neagra si cusaturi contrastante.

Intr-un final, cumparatorul mai primeste si faruri cu tehnologie xenon, scaune fata cu actionare electrica, climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si sistem audio cu difuzoare Harman Kardon. Printre multe alte bunatati.

Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare

Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare

Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare

Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare

Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Alfa Giulia Quadrifoglio de vanzare
mai multe