Se grabea la micul dejun. Politia l-a prins circuland cu 308 km/h in zona de 96 km/h

Se grabea la micul dejun. Politia l-a prins circuland cu 308 km/h in zona de 96 km/h
  • A fost surprins cu 309 km/h intr-o zona de 96 km/h
  • Explicatia a fost ca se grabea la micul dejun
  • A fost arestat
Distribuie pe Facebook

Un sofer de 31 de ani din Statele Unite ale Americii a fost prins de radar in timp ce conducea cu 309 km/h intr-o zona in care limitarea de viteza era de 96 km/h. Explicatia lui a fost ca se grabeste la micul dejun.

Soselele din intreaga lume nu mai sunt sufocate de trafic, din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca unii soferi cred ca este o ocazie numai buna sa doboare recorduri de viteza cu masinile personale.

Chevrolet Corvette

Spre exemplu, cu cateva saptamani in urma, doi americani au traversat tara de la est la vest incercand sa doboare recordul celebrei curse ilegale The Cannonball Run. Cei doi au profitat de drumurile golite de pandemie si chiar au reusit un nou record.

Chevrolet Corvette

Norocul lor a fost ca nu au fost prinsi de politisti, insa alti 2.493 de soferi din California nu au fost la fel de norocosi in cele patru saptamani de cand statul american a obligat populatia sa stea in casa.

Chevrolet Corvette

Acum, un alt american a calcat prea tare pedala de acceleratie pe drumurile publice, de aceasta data in statul Washington. Potrivit politiei, soferul de 31 de ani era la volanul unui Chevrolet Corvette din 2008 si a fost surprins cu o viteza de 308 km/h intr-o zona in care viteza maxima este limitata la 96 km/h.

Chevrolet Corvette

In momentul in care a fost tras pe dreapta, soferul le-a spus oamenilor legii ca se grabea la micul dejun, fiind 7:45 dimineata.

Desigur, explicatia nu l-a induplecat deloc pe politist iar soferul a fost arestat si acuzat de conducere imprudenta si de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Chevrolet Corvette

Nu stim exact ce versiune de Corvette conducea, dar singurele care pot depasi 300 de km/h, din fabrica, sunt fie Z06, fie ZR1. Sau poate vorbim despre un Corvette "standard", dar cu cateva modificari sub capota.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Corvette
mai multe