Se vand 21 de masini din colectia lui PAUL WALKER. Printre ele 5 M3-uri E36 Lightweight

Se vand 21 de masini din colectia lui PAUL WALKER. Printre ele 5 M3-uri E36 Lightweight
  • 21 de masini din colectia lui Paul Walker
  • Licitatia va avea loc in ianuarie 2020
  • Printre ele sunt si 5 BMW-uri M3 E36 Lightweight
Distribuie pe Facebook

Casa de licitatii Barrett-Jackson intentioneaza sa vanda in ianuarie 2020 nu mai putin de 21 de masini din colectia regretatului actor Paul Walker. Printre ele se numara si o masina tunata folosita intr-unul din filmele francizei Fast and Furious.

Franciza Fast and Furious, unde l-a jucat pe Brian O'Connor, este cea care l-a ajutat pe Paul Walker sa ajunga un actor cunoscut la nivel global. Americanul era insa si un impatimit auto si chiar detinea o colectie impresionanta de masini de toate felurile, fie ca vorbim de muscle car-uri, japoneze si asa mai departe.

Casa de licitatii Barrett-Jackson organizeaza in luna ianuarie a anului viitor celebrul eveniment Scottsdale Auction, in cadrul caruia va avea la vanzare si 21 de masini din colectia lui Paul Walker.

BMW M3 E36 Lightweight

Printre cele care ne-au atras atentia se numara un Nissan 370Z din 2009, folosit in filmul Fast Five, un Nissan R32 Skyline de competitie, un Audi S4 din 2000 sau cinci BMW-uri M3 E36 Lightweight.

BMW M3 E36 Lightweight

Acestea din urma putem spune ca ar fi cele mai speciale, avand in vedere ca bavarezii au construit putin peste 100 de exemplare. Toate au fost finisate in nuanta Alpine White si aveau un steag de curse, in culorile diviziei BMW Motorsport, imprimat deasupra farului stang si stopului drept.

BMW M3 E36 Lightweight

Fiind vorba despre un M3 E36 rar pretul unui exemplar poate depasi lejer 150.000 de dolari. Avand in vedere ca cele 5 au avut si un proprietar cunoscut, se vor vinde cel mai probabil cu o suma mult mai mare.

Pe aceeasi lista regasim cateva muscle car-uri americane, un Ford Bronco din '95 dar si trei motociclete.

BMW M3 E36 Lightweight

Asa cum bine stii, Paul Walker si-a pierdut viata intr-un accident rutier care s-a petrecut in 2013 pe o strada din Los Angeles. Acesta era pasager intr-un Porsche Carrera GT iar la volan se afla Roger Rodas, pilot si prieten de-al actorului.

BMW M3 E36 Lightweight

BMW M3 E36 Lightweight

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 E36 Lightweight
mai multe