Se vinde masina unui mare pilot de Formula 1. Cui i-a apartinut acest AMG si cat costa el

Se vinde masina unui mare pilot de Formula 1. Cui i-a apartinut acest AMG si cat costa el
  • Una dintre fostele masini ale marelui Michael Schumacher a fost scoasa la vanzare
  • Un Mercedes E55 AMG T-Modell, automobilul in cauza are 198.000 de kilometri la bord
  • Urmatorul client va avea de scos din buzunare aproximativ 119.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Fanii Formulei 1 o vor lua razna la auzul vesti ca una dintre fostele masini ale marelui Michael Schumacher a fost scoasa la vanzare.

Un Mercedes E55 AMG T-Modell, automobilul in cauza are aproximativ 17 ani vechime si undeva in jurul a 198.000 de kilometri parcursi in tot acest timp.

Propulsia acestuia este asigurata de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 5.5 litri, ai carei 354 de cai putere sunt livrati exclusiv puntii spate.

Operatiunea cu pricina se desfasoara prin intermediul unei transmisii automate cu cinci rapoarte si asigura sosirea primilor 100 km/h in aproximativ sase secunde.

Mercedes E55 AMG T-Modell de vanzare

Din punct de vedere estetic, fostul Mercedes E55 AMG T-Modell al marelui Michael Schumacher propune la exterior o caroserie de culoare gri si jante in cinci spite.

In schimb, interiorul ne intampina alaturi de piele designo, volanul sport, fetele usilor si scaunele fata, respectiv spate propunand o combinatie de negru si gri.

La capitolul dotari, climatizarea automata, sistemul de navigatie sau multiplele airbag-uri pentru sofer si pasageri par cele mai importante detalii de precizat.

Mercedes E55 AMG T-Modell de vanzareMercedes E55 AMG T-Modell de vanzare

Nu de alta, dar din meniu nu lipsesc nici scaunele reglabile electric, cu functie de incalzire si memorare a pozitie, senzorii de parcare ori instalatia audio Bose.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de zis despre fostul Mercedes E55 AMG T-Modell al marelui pilot Michael Schumacher.

Exact, acum ne referim la pretul automobilului in cauza, care se ridica la suma de 119.950 euro. Tot cam atat costa si ultimul model, cu motor bi-turbo de 585 CP.

Mercedes E55 AMG T-Modell de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes E55 AMG T-Modell de vanzare
mai multe