Sefii Bugatti dau play si plang. VIDEO de la bord cu recordul lui Koenigsegg Agera RS

Sefii Bugatti dau play si plang. VIDEO de la bord cu recordul lui Koenigsegg Agera RS
  • Cel mai rapid model de strada din lume este Koenigsegg Agera RS
  • Automobilul suedez a reusit sa atinga o viteza masina de 457.94 km/h
  • Bugatti Veyron Super Sport este vechiul detinator al recordului
Distribuie pe Facebook

Bugatti Veyron Super Sport nu mai este cea mai rapida masina de serie din lume. Un Koenigsegg Agera RS a reusit sa puna cu botul pe labe modelul de 1.200 CP din Molsheim.

La inceputul lunii noiembrie, Christian von Koenigsegg a primit probabil cel mai frumos cadou de la compania care ii poarta numele. Un Agera RS a reusit sa doboare vechiul record pentru cea mai rapida masina de serie din lume.

Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de cinci litri si 1.360 CP, automobilul suedez de inalta performanta a reusit sa accelereze pana la... 457.94 km/h. Pe un drum public din statul american Nevada, in cazul in care te intrebai.

Astfel, Koenigsegg Agera RS arunca intr-un con de umbra modelul Bugatti Veyron Super Sport, vechiul detinator al recordului anterior mentionata. Si, totodata, pune o presiune uriasa pe Chiron, noua nava amiral a companiei din Molsheim.

Pana cand cel din urma va pasi pe celebra pista de la Ehra-Lessien, ramanem cu performanta extrem de impresionanta a masinii suedeze. Performanta care, iata, ne este arata pentru prima oara din cockpitul automobilului de 1.360 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2017