Si-a comandat cel mai tare M5 de pana acum si i-a dezvaluit aproape toate secretele. Uite ce trebuie sa stii

Si-a comandat cel mai tare M5 de pana acum si i-a dezvaluit aproape toate secretele. Uite ce trebuie sa stii
  • Si-a comandat noul M5 Competition Package
  • Motorul V8 biturbo dezvolta mai multi cai putere
  • Acest pachet va fi lansat oficial in luna aprilie
Distribuie pe Facebook

Un australian, membru al celebrului forum Bimmerpost, si-a comandat noul M5 Competition Package si a publicat aproape toate secretele celui mai tare M5 de pana acum. Aflam cu aceasta ocazie si puterea pe care o dezvolta in acest caz motorul V8 twin-turbo.

Constructorul bavarez de automobile a lansat noua generatie a sedanului de performanta M5 la finalul anului trecut. Chiar daca vine cu un propulsor V8 biturbo si pentru prima data in istoria acestui model, cu tractiune integrala, noul M5 a atras si atentia mai multor carcotasi.

BMW M5

BMW vrea sa le inchida acestora, si nu numai, gura iar cel mai bun mod de a face asta este cu un pachet Competition. Reprezentantii nemtilor sunt foarte tacuti cand vine vorba despre acesta, insa un australian care si-a comandat un asemenea model a postat pe internet cateva dintre secretele noului M5 Competition Package.

BMW M5

Lansarea oficiala a fost anuntata pentru luna aprilie, iar de la acest australian aflam acum ca unitatea V8 biturbo de 4.4 litri va dezvolta 625 de cai putere, mai mult decat rivalul de moarte Mercedes-AMG E63 S.

Deasemenea, noua suspensie coboara puntea fata cu sapte milimetri si puntea spate cu zece milimetri si imbunatateste si mai mult manevrabilitatea si aerodinamica. Nu putea lipsi sistemul de evacuare sport, sau franele carbon ceramice, acestea din urma fiind incluse pe lista de dotari optionale.

BMW M5

In cazul M5-ului, pachetul Competition mai aduce un sistem audio Bowers & Wilkins, celebrii "rinichi" finisati in negru sau un capac motor din fibra de carbon ca si dotare standard.

BMW M5

Multumita cailor in plus, performantele noului M5 se vor schimba, dar deocamdata nu stim exact cum. Momentan, in versiune standard, sedanul ajunge la 100 de km/h in doar 3.4 secunde si are o viteza maxima de 305 km/h cu pachetul M Driver.

BMW M5

Asa cum spuneam mai sus, M5 vine alaturi de o tractiune integrala, inteligenta, pentru prima data in istorie. Am spus "inteligenta" pentru ca la apasarea unui buton, toti cei 600 de cai sau 625 in cazul pachetului Competition pot fi transmisi exclusiv puntii spate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M5
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018