Si-a dus Mercedes-ul de 500 de cai in service pentru un schimb de ulei. Cat l-a costat toata operatiunea

Si-a dus Mercedes-ul de 500 de cai in service pentru un schimb de ulei. Cat l-a costat toata operatiunea
  • Cat costa un schimb de ulei la un Mercedes-AMG C63 S
  • Raspunsul ni-l da un vlogger american
  • La un Bugatti Veyron SS aceasta operatiune costa 20.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Daca te-ai intrebat vreodata cat costa un simplu schimb de ulei la o masina de performanta, in speta un Mercedes-AMG C63 S, atunci randurile de mai jos te vor linisti, deoarece este mai putin decat te-ai astepta.

Foarte multa lume se fereste de o masina de performanta, o data din cauza pretului care cu siguranta este mai mare in comparatie cu o masina normala, dar si din cauza costurilor de intretinere.

Fiind o masina foarte puternica, plina de tehnologie si asa mai departe, banii pe care-i lasi la service chiar si pentru o operatiune simpla pot fi cateodata prea multi. Ei bine, din fericire aceasta nu este neaparat o regula dupa cum vei afla din clipul video de mai jos.

Un vlogger american, posesor al unui Mercedes-AMG C63 S de ultima generatie, a aratat lumii intregi factura de service pentru un simplu schimb de ulei. Aceasta este una dintre cele mai usoare si necostisitoare operatiuni care se pot face la o masina, insa am auzit foarte multi proprietari care lasa sume destul de mari la mecanici pentru aceasta.

Ca o comparatie, in urma cu ceva timp, un alt youtuber vorbea despre cat costa intretinerea unui Bugatti Veyron SS. Acesta a trebuit sa plateasca 30.000 de dolari pentru un set de cauciucuri si nu mai putin de 20.000 de dolari pentru un schimb de ulei. Da, ai vazut bine: 20.000 de dolari pentru o operatiune care nu dureaza mai mult de 30 de minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe