Si-a parcat bolidul de 610 CP pe o strada din Belgia. Cand s-a intors, a gasit caroseria plina de zgarieturi

Si-a parcat bolidul de 610 CP pe o strada din Belgia. Cand s-a intors, a gasit caroseria plina de zgarieturi
  • Lamborghini a prezentat modelul Huracan Avio in 2016
  • Numai 250 de exemplare au iesit de pe portile fabricii
  • Acest automobil a fost 'avariat' recent in Belgia
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Lamborghini fabricat in numai 250 de exemplare se declara surprins de ce i s-a intamplat si spune ca nu a mai patit niciodata asa ceva. Cu toate ca, mai adauga omul nostru, si-a condus peste tot automobilele sport.

Acum mai bine de 18 luni, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara anului 2016, Lamborghini prezenta in fata lumii intregi o prima editie speciala a noului Huracan.

Este vorba, mai precis, despre editia Huracan Avio, a carei atractie principala o reprezinta - fara doar si poate, "tema" unica abordata de italieni la nivelul caroseriei in doua portiere.

Tema care, cel putin in cazul de fata, presupune finisarea exteriorului intr-o nuanta mata de verde, contrastata de dungile duble de culoare gri, ce insotesc atat plafonul, cat si portbagajul.

Drept urmare, tinand cont de cum arata - dar si, pana la urma urmei, de faptul ca avem de a face cu un automobil marca Lamborghini, acest bolid reuseste sa atraga numaidecat privirile celor din jur.

O situatie pe care proprietarul acestui exemplar ar dori sa o evite, daca tinem cont de ce i s-a intamplat modelului italian de 610 CP la ultimul lui plimbare pe strazile orasului Bruges din Belgia.

Mai precis, exclusivistul Huracan Avio, un model oferit de compania cu sediul in Sant'Agata Bologneste intr-o editie speciala limitata la doar 250 de exemplare, s-a ales cu capota zgariata.

Nu numai capota portbagajului a avut insa de suferit, proprietarul acestui Lamborghini afirmand ca pretiosul lui bolid a fost "testat" cu cheia in trei locuri diferite la nivelul caroseriei.

Intamplarea cu pricina l-a luat prin surprindere pe posesorul automobilului italian cu motor V10 de 5.2 litri si 610 CP, care a mai declarat ca nu a trecut niciodata prin asa ceva cu masinile sport din dotare.

Lamborghini Huracan zgariat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2018