Singura problema este "motorul saracului" de sub capota. In rest, acest Seria 7 arata absolut DEMENTIAL

  • Acest Seria 7 este finisat in nuanta Ruby Black Metallic
  • Sub capota are un motor de 2.0 litri cu patru cilindri in linie
  • Dezvolta 258 de cai putere si 400 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Celebrul showroom BMW din Abu Dhabi gazduieste de aceasta data unul dintre cele mai frumoase exemplare de Seria 7 pe care le-am vazut vreodata. Singurul dezavantaj este propulsorul de sub capota.

Limuzina Seria 7 a fost dintotdeauna nava amiral a bavarezilor. Clientii regasesc in acest model tot ce are BMW mai bun de oferit, de la materiale, tehnologii sau sisteme de asistenta si pana la motorizari.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Inca din 1977, gama de propulsoare a fost compusa din unitati cu minim sase cilindri in linie. Asta inseamna ca cea mai accesibila varianta avea un astfel de motor sub capota, urmand ca in partea superioara a gamei sa regasim V8-uri sau chiar agregate V12.

BMW 730i in Ruby Black MetallicBMW 730i in Ruby Black Metallic

Ei bine, odata cu aceasta noua generatie, producatorul bavarez de automobile a fost nevoit sa schimbe putin strategia, avand in vedere ca si gusturile clientilor s-au modificat foarte mult in ultimii ani. Astfel se face ca actualul Seria 7 poate fi comandat si impreuna cu o unitate de 2.0 litri cu patru cilindri in linie, turboalimentata desigur. Ne referim aici la versiunea 730i.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Aceasta dispune de 258 de cai putere intre 5.000 si 6.000 de rotatii pe minut si un cuplu de 400 Nm intre 1.550 si 4.400 de rotatii pe minut. In ciuda masei totale deloc neglijabile, mai ales daca vorbim de o varianta cu ampatament marit, masina atinge 100 de km/h in 6,3 secunde si are un consum mixt declarat de 6,2 litri/100 de kilometri.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Probabil singurul mod in care sa nu te deranjeze aceasta configuratie este o echipare care sa-ti taie rasuflarea. Spre exemplu, acest 730i expus momentat la showroom-ul BMW din Abu Dhabi.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Exteriorul este finisiat intr-o nuanta dementiala cu finisaj metalizat, botezata Ruby Black, iar printre bunatatile estetice regasim un spoiler fata 3D Design, o aripa spate discreta M Performance si jante cu diametrul de 21 de inch. A, si sa nu uitam de celebrii "rinichi", veniti direct din catalogul M Performance.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Interiorul este decorat cu mai multe elemente BMW Individual, iar pielea rosie este fara indoiala o alegere inspirata. De partea cealalta avem pielea neagra care imbraca partea superioara a bordului sau ornamentele Piano Black.

BMW 730i in Ruby Black Metallic

BMW 730i in Ruby Black Metallic

BMW 730i in Ruby Black Metallic

BMW 730i in Ruby Black Metallic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW 730i in Ruby Black Metallic
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2018