Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota

Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota
  • Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon
  • Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si o larga varietate de upgrade-uri interioare. Precum display-ul central cu o diagonala mai mare, de 12.9 inch, sau instalatia audio cu 12 difuzoare de la Sennheiser, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de patru ani - inca de la inceputul lui 2020, cea dintai generatie a compactei oferite de proaspat infiintata companie Cupra sub numele de Leon a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: ibericii au anuntat recent - chiar pe parcursul zilelor trecute, lansarea unei variante imbunatatite a produsului conceput special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf R, respectiva versiune a masinii de segment C remarcandu-se numaidecat prin designul complet restilizat de la nivelul departamentului exterior, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de faruri a la Cupra Tavascan, cu tehnologie matrix LED, un set de jante cu un diametru de pana la 19", sculptate din aliaj usor, doua nuante proaspete pentru caroserie, stopuri redesenate vizibil.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, numarul de magie porneste cu ecranul tactil care masoara, de data aceasta, 12.9 inch, printre multiplele detalii demne de precizat regasindu-se si o tapiterie confectionata din microfibra reciclata in proportie de 73%, un volan multifunctional, dotat cu trei spite, scaune sport, cu tetiere incorporate in echipare. Odata ajunsi la interior, viitorii cumparatori vor mai descoperi, conform comunicatului oficial disponibil, instrumente de bord digitale si configurabile, iluminare ambientala, un sistem audio cu 12 boxe marca Sennheiser, climatizare cu reglare automata - pe doua zone, a temperaturii.

Sub capota, noul Cupra Leon beneficiaza si de un propulsor turbo in patru cilindri - de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, cu sau fara tehnologie MHEV la 48 de volti. Aceeasi motorizare 1.5 TSI - sinonima cu 150 CP, va putea fi comandata si alaturi de un motor electric intr-un ansamblu plug-in hybrid de 204 ori de 272 de cai putere, ce dispune de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 19.7 kWh pentru o autonomie EV mai mare de 100 de kilometri, lista cu optiuni continuand, extrem de surprinzator, daca tinem cont de curentul actual, cu o unitate turbodiesel de 1.968 de centimetri cubi, acompaniata de 150 CP, un agregat 2.0 TSI insotit de o herghelie cu pana la 333 de cai putere, valoare livrata rotilor de pe ambele punti pentru un sprint de la zero la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in sub cinci secunde urmand a completa impresionata reteta.

Cupra Leon Facelift

Cupra Leon Facelift

Cupra Leon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Cupra Leon Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2024