Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota. Cum arata in realitate

Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon. Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota. Cum arata in realitate
  • Soferii de Volkswagen Golf R isi vor scoate rapid masinile la vanzare cand vor vedea noul Cupra Leon
  • Hot hatch-ul spaniolilor se lauda acum cu un design super spectaculos la exterior si 333 de cai putere sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si o larga varietate de upgrade-uri interioare. Precum display-ul central cu o diagonala mai mare, de 12.9 inch, sau instalatia audio cu 12 difuzoare de la Sennheiser, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Introdus cu mare fast si tam-tam acum mai bine de opt zile - inca de la sfarsitul acestei primaveri, cel mai recent Cupra Leon din istorie stie, cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Conceput special pentru a concura impotriva unor vehicule precum Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf R, noul model al ibericilor iese numaidecat in evidenta prin aspectul extrem de spectaculos al caroseriei insotite de cinci portiere - acolo unde seria principalelor atractii cuprinde inclusiv faruri a la Cupra Tavascan, acompaniate de tehnologia Matrix LED.

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu jantele confectionate din aliaj usor, de pana la 19 inch, si stopurile unite cu banda iluminata, pe cand reteta specifica interiorului se lauda, pentru inceput, cu ecranul tactil cu o diagonala mai mare decat anterior - de 12.9 inch, dupa cum mentionam, de altfel, si la momentul debutului oficial. Cu precizarea ca din cabina nu lipsesc - conform comunicatului de presa disponibil, nici instrumentele de bord digitale sau scaunele sport, cu tetiere incorporate, detaliilor deja enumerate alaturandu-li-se, pe langa tapiteria realizata din microfibra reciclata in proportie de 73%, un volan multifunctional, cu trei spite, climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistem audio cu 12 boxe semnate de Sennheiser, iluminare ambientala ori incarcator wireless pentru telefonul mobil.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte de finalul anului 2024, noul Cupra Leon isi va intampina, sub capota, viitorii cumparatori in compania unui propulsor turbo in patru cilindri, de 1.498 de centimetri cubi, pe benzina, cu sau fara tehnologie MHEV 48 de volti in echipare. Sinonima cu un total de 150 CP, aceeasi motorizare 1.5 TSI este oferita si impreuna cu un motor electric intr-un ansamblu plug-in hybrid dotat cu 204 ori 272 de cai putere - mai anunta producatorul spaniol.

Din peisaj nu lipseste nici unitatea turbodiesel de 1.968 de centimetri cubi - cu 150 CP, lista cu optiuni culminand cu un agregat 2.0 TSI de pana la 333 de cai putere. In combinatie cu tractiunea integrala, benzinarul in cauza rezolva problema sprintului de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, intr-un interrval de sub cinci secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2024