Special pentru pasionati: Un BMW M3 CSL cu 35.000 km isi cauta o noua casa

Special pentru pasionati: Un BMW M3 CSL cu 35.000 km isi cauta o noua casa
  • Un dealer olandez are la vanzare un BMW M3 CSL
  • Exemplarul cu pricina numara doar 37.000 km
  • Pretul de achizitie este de 69.500 euro
Distribuie pe Facebook

Mai rapid ca un Porsche si cel putin la fel de exclusivist precum un Ferrari, modelul M3 CSL reprezinta visul oricarui pasionat de automobile marca BMW. Si nu numai.

Introdus pe piata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, modelul BMW M3 E46 a reusit sa atraga instant atentia iubitorilor de coupe-uri sport, automobilul bavarez de inalta performanta impunandu-se in special prin motorizarea sa aspirata cu sase cilindri in linie, capabila sa ofere 343 de cai putere dintr-o capacitate de numai 3.2 litri.

O alta caracteristica "vinovata" de transformarea modelului BMW M3 E46 intr-o adevarata legenda a industriei avea sa fie reprezentata de comportamentul dinamic, aspectul clasic - dar modern in acelasi timp modern, contribuind si el decisiv la ridicarea automobilului bavarez de inalta performanta la rang de arta. Pe buna dreptate, am mai putea adauga noi.

BMW M3 CSL de vanzareBMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzare

Punctul culminant atins de modelul M3 E46 a fost inregistrat abia in cursul anului 2003, atunci cand oficialii BMW au dezvaluit in fata intregii planete editia speciala M3 CSL (Coupe, Sports, Lightweight), capabila sa se laude atat cu un plus de putere, cat si cu un minus de greutate. Cu numeroase imbunatiri ne intalneam, de asemenea, si la nivelul transmisiei, suspensiei, sistemului de franare, dar si departamentului aerodinamic, toate aceste modificari avand ca rezultat final o serie de performante mai impresionante ca oricand.

Vestile bune nu se opreau insa aici, modelul BMW M3 CSL incluzand pe lista sa cu atractii principale si o productie limitata la aproximativ 1.400 de exemplare. Drept urmare, pretul de 69.500 de euro din cazul de fata se justifica oarecum, mai ales daca tinem cont si de starea sa estetica - nu doar exterior, ci si interiorul arata aproape ca noi - respectiv cei doar 36.918 kilometri regasiti la bord facuti din iulie 2003 si pana in prezent.

Asadar, acestea fiind spuse, nu-ti putem ura decat o vizionare placuta a celor peste 30 de imagini ce compun aceasta galerie foto.

BMW M3 CSL de vanzare

BMW M3 CSL de vanzareBMW M3 CSL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze BMW M3 CSL de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2014