Specificatiile noului Mercedes E63 au ajuns pe internet. Uite cu ce se lauda super-sedanul german

Specificatiile noului Mercedes E63 au ajuns pe internet. Uite cu ce se lauda super-sedanul german
  • Specificatiile tehnice ale noului Mercedes E63 AMG au ajuns pe internet
  • Automobilul german promite un V8 bi-turbo de patru litri si 571 sau 612 cai putere
  • Meniul tehnic este completa de o cutie in noua trepte si un sistem AWD
Distribuie pe Facebook

Specificatiile tehnice ale urmatorului Mercedes E63 AMG au dat buzna pe internet in cursul acestei dimineti. Conform celor doua documente care fac parte, cel mai probabil, din brosura oficiala a masinii, automobilul german de inalta performanta va ascunde sub capota un V8 bi-turbo de patru litri si (pana la) 612 cai putere.

Nemultumit cu cei 401 CP si 520 Nm oferiti de motorul V6 bi-turbo al proaspat lansatului Mercedes E43 AMG 4Matic? Chiar daca un set de valori precum acesta, care asigura sosirea primilor 100 de kilometri pe ora in exact 4.6 secunde, ar trebui sa fie arhisuficient pentru absolut intreaga lume, ei bine... nu exista niciun motiv pentru care sa-ti pierzi inca speranta.

Ba dimpotriva: versiunea 63 AMG a noului automobil german de clasa medie se apropie cu pasi repezi si promite cifre si numere demne de un supercar. Sau cel putin asta anunta doua documente (aparent) oficiale scapate recent pe internet - un V8 bi-turbo cu capacitate cilindrica de patru litri si doua variante diferite de putere: 571 sau 612 CP.

In ambele cazuri, unitatea M177 vine la pachet alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km se realizeaza fie in 3.7, fie in 3.5 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, meniul standard este completat de... nelipsita limitare electronica pusa la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Detaliile cu privire la viitoarea generatie a modelului german de clasa medie si inalta performanta se opresc pentru moment aici, insa este de asteptat ca acesta sa ofere, bineinteles, si o suspensie sport special setata, respectiv un sistem de franare echipat cu discuri de dimensiuni mai mult decat generoase (si eventual realizate din carbon).

Numeroase modificari - operate atat pentru un plus de eficienta aerodinamica, cat si pentru o doza de agresivitate estetica, ne vor intampina inclusiv la nivel de exterior, de un tratament similar urmand a avea parte inclusiv departamentul interior. In ceea ce privestea multitudinea de caroserii, noul Mercedes E63 AMG ar putea primi si o versiune Coupe, respectiv o varianta Cabriolet.

Distribuie pe Facebook
mai multe