SRT scoate la licitatie un Viper GTS special creat. Totul pentru caritate!

SRT scoate la licitatie un Viper GTS special creat. Totul pentru caritate!
Oficialii SRT au anuntat recent scoaterea la licitatie a unui exemplar Viper GTS special creat, iar toate incasarile obtinute vor fi donate organizatiei Sons of Italy Foundation.
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru colectionarii de automobile exclusiviste din intreaga lume. Oficialii diviziei Chrysler SRT au anuntat recent scoaterea la licitatie a unui exemplar Viper GTS special creat, iar toate incasarile obtinute de pe urma vanzarii automobilului vor fi donate organizatiei Sons of Italy Foundation.

SRT Viper GTS special

Pretul de pornire nu a fost momentan anuntat insa, asa cum putem vedea si din fotografiile publicate de constructorul american, modelul cu pricina se remarca printr-o caroserie finisata intr-o nuanta de Avorio Perla, la care se mai adauga si un set de jante vopsite intr-o nuanta cromata de negru.

SRT Viper GTS special

In ceea ce priveste interiorul, exemplarul SRT Viper GTS special creat se poate lauda cu scaune imbracate in piele de culoare Sepia si accesorizate cu dungi caracteristice tricolorului italian. De asemenea, cu cele trei nuante ce dau nastere steagului Italiei ne mai intalnim si la nivelul panoului de bord, acolo unde se regasesc sub forma inscriptiei GTS.

SRT Viper GTS special

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2013