Stiam ca va veni, insa acum e oficial. Fa cunostinta cu versiunea decapotabila a noului Ferrari LaFerrari!

Stiam ca va veni, insa acum e oficial. Fa cunostinta cu versiunea decapotabila a noului Ferrari LaFerrari!
  • Ferrari a publicat primele imagini ale noului LaFerrari Spider
  • Decapotabila italiana ofera un sistem de propulsie hibrid cu 963 CP
  • Intreaga productia a fost deja vanduta
Distribuie pe Facebook

Adio, filme si fotografii spion! Ferrari a publicat in urma cu numai cateva momente primele imagini oficiale ale noului si, totodata, mult anticipatului LaFerrari Spider.

Dupa luni intregi de zvonuri si speculatii, astazi putem spune intr-un final si fara sa ne inselam ca noul Ferrari LaFerrari va avea parte inclusiv de o versiune decapotabila.

Anuntata in urma cu numai cateva momente, varianta cu pricina va putea fi admirata pentru prima oara in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Paris in perioada 1 - 16 octombrie 2016.

Pana atunci, oficialii Ferrari afirma ca versiunea decapotabila a extremului lor LaFerrari va avea parte atat de un plafon din material textil, cat si de unul realizat din fibra de carbon.

Un alt detaliu pe care il cunoastem despre noua varianta a mega-hibridului italian consta in sistemul de propulsie, identic cu cel al modelului Coupe - motor V12 pe benzina, plus motor electric si putere maxima de 963 CP.

Intr-un final, oficialii Ferrari au mai dezvaluit si ca sasiul a fost modificat pentru ca versiunea decapotabila a extremului lor LaFerrari sa se conduca exact ca varianta cu plafon fix.

Nota de plata a modelului cu pricina ramane un mister, producatorul italian precizand in schimb ca intreaga productie a fost deja vanduta. Ce inseamna insa "intreaga productie" in cazul de fata, ei bine... nimeni nu stie inca.

Ferrari LaFerrari Spider

Ferrari LaFerrari Spider

Ferrari LaFerrari Spider

Distribuie pe Facebook
mai multe