Sub asteptari: Iata CUM va suna viitorul Mercedes AMG GT

Sub asteptari: Iata CUM va suna viitorul Mercedes AMG GT
  • Germanii de la Mercedes au publicat trei filmulete cu sunetul noului AMG GT
  • Supercarul companiei din Affalterbach va ascunde sub capota un V8 twin-turbo
  • Debutul public va avea loc in toamna acestui an, in cadrul Salonului de la Paris
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes continua campania de teasing destinata viitorului lor supercar, botezat AMG GT, si publica o serie de trei filmulete de tip teaser ce surprind sunetul motorului V8 twin-turbo.

Ramasi momentan fara un supercar in gama, germanii de la Mercedes lucreaza din greu pentru a remedia aceasta situatie. Conform primelor informatii, popularul SLS AMG va fi inlocuit de un nou model dezvoltat in totalitate de specialistii diviziei din Affalterbach, botezat AMG GT si care va debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Desi detaliile concrete cu privire la motorizarea ascunsa sub capota lipsesc cu desavarsire pentru moment, exista numeroase zvonuri care afirma ca rivalul constructorului de automobile din Stuttgart pentru ultimul Porsche 911 se va bucura de serviciile unei unitati pe benzina dotate cu opt cilindri in V, doua turbine de dimensiuni generoase si o capacitate de patru litri.

Din pacate, valoarea din dreptul puterii maxime ramane cea mai mare necunoscuta a prezentului, insa putem afirma - cu mana pe inima!, inca de pe-acum ca ca sunetul viitorului AMG GT de la Mercedes lasa de dorit. Cel putin atunci cand vine vorba de o comparatie directa cu propulsorul V8 aspirat de 6.208 centimetri cubi...

Mercedes AMG GT: Sunetul motorului la pornire si ralanti

Mercedes AMG GT: Sunetul motorului la turatii mici

Mercedes AMG GT: Sunetul motorului la turatii mari

Distribuie pe Facebook
mai multe