Succesorul legendarului Enzo, Ferrari F70, ni se arata in primele imagini oficiale! UPDATE!

Succesorul legendarului Enzo, Ferrari F70, ni se arata in primele imagini oficiale! UPDATE!
Multe s-au spus si scris despre succesorul legendarului Enzo, insa abia acum avem ocazia sa admiram o mica parte din designul exterior ce va insoti viitoarea nava amiral a celebrului constructor de automobile super-sport din Maranello.
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului F70 se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care italienii de la Ferrari s-au gandit ca ar cam fi cazul sa publice primele imagini oficiale ale impresionantei sale creatii. Din pacate, nu putem vorbi chiar de o galerie foto masiva, cuprinzatoare si extrem de detaliata, ci mai degraba de doua imagini de tip teaser, aparute in cel mai nou numar al revistei companiei din Maranello.

Drept urmare, la acest moment nu putem spune decat ca viitorul Ferrari F70 se va putea lauda cu o prezenta impunatoare, acest aspect remarcandu-se cel mai bine la nivelul partii din spate, acolo unde supercarul italian va primi o silueta musculoasa si proeminenta, blocuri optice rotunde si un al treilea stop de frana, asemanator celui prezent pe monoposturile din Formula 1 si, nu in ultimul rand, celui prezent pe recent-lansatul F12 Berlinetta.

In ceea ce priveste partea frontala, urmatoarea nava amiral a celebrului constructor de automobile super-sport din Maranello va iesi in evidenta cel mai probabil atat prin prizele de aer supradimensionate atasate spoilerului, cat si prin blocurile optice agresiv stilizate si trasate pe verticala. De asemenea, desi acest lucru nu-l putem observa din cele doua fotografii recent publicate, trebuie precizat ca din meniul vizual nu vor lipsi cel mai probabil nici elementele aerodinamice active.

Referitor la partea tehnica, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire si la acest moment, insa tinem sa reamintim ca exista unele voci care sustin ca viitorul Ferrari F70 va primi un tren de rulare hibrid, compus dintr-un propulsor V12 de 6.3 litri si 800 cai putere, plus un motor electric ce va pune la dispozitia celui aflat la volan inca circa 120 cai putere. Deloc suprinzator, de pe lista cu picanterii mecanice nu va lipsi nici transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj sau constructia ultra-usoara, supercarul italian avand nevoie de tot know-how-ul creatorului sau pentru a face fata provocarii numite McLaren P1.

UPDATE: Detalii pe surse:
- acceleratie de la 0 la 200 km/h in aproximativ 7.5 secunde, cu doua secunde mai putin comparativ cu Enzo;

- tur parcurs pe circuitul de la Fiorano in mai putin de un minut si 20 de secunde, reprezentand o imbunatatire de pana la cinci secunde comparativ cu Enzo.

Ferrari F70

Ferrari F70

Distribuie pe Facebook
mai multe