Sunt cele mai clare imagini de pana acum. ASA va arata noul Lamborghini Urus!

Sunt cele mai clare imagini de pana acum. ASA va arata noul Lamborghini Urus!
  • Lamborghini publica un nou teaser cu Urus
  • Premiera mondiala are loc astazi
  • Sub capota este asteptat un V8 de 650 CP
Distribuie pe Facebook

Lamborghini a publicat in anticiparea lansarii noului Urus un ultim teaser oficial. Premiera mondiala va avea loc chiar in cursul acestei seri.

Chiar daca au mai ramas doar cateva ore pana la premiera sa mondiala, mult anticipatul Lamborghini Urus ni se arata astazi intr-un nou teaser video. Cu o durata de numai 62 de secunde, materialul respectiv surprinde detalii cheie atat de la interiorul, cat si de la exteriorul SUV-ului italian.

Inainte insa de a vedea despre ce este vorba, mai pe indelete, tinem sa reamintim ca mai multe fotografii oficiale cu cabina modelului in cauza au scapat pe internet in urma cu mai putin de-o saptamana. Acestea surprind perfect tehnologiile de ultima ora imprumutate din gama Audi.

Din punct de vedere tehnic, noul Lamborghini Urus va imprumuta platforma actualului Q7, care sta inclusiv la baza unor automobile precum Bentley Bentayga, Porsche Cayenne sau Volkswagen Touareg. Sub capota se va ascunde, potrivit zvonurilor, o unitate V8 bi-turbo de patru litri.

Urmand a dezvolta o putere maxima de 650 CP, motorizarea cu pricina ii va oferi modelului italian o pozitie fruntasa in topul celor mai potente SUV-uri de serie ale planetei. Nici fanii performantelor extreme nu vor avea insa motive de ingrijorare: sprintul 0 - 100 km/h va dura <3.7 secunde.

Odata cu introducerea noului Urus, oferta companiei Lamborghini se va extinde la trei game diferite. Exceptand succesorul spiritual al legendarului LM002, clientii vor mai avea la dispozitie si o sportiva cu motor V10 - Huracan, respectiv un automobil V12, comercializat sub denumirea Aventador.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2017