Sunt doar 1.500 in lume, insa ea a ramas nevanduta. Motivul pentru care nimeni nu a cumparat aceasta Toyota Supra

Sunt doar 1.500 in lume, insa ea a ramas nevanduta. Motivul pentru care nimeni nu a cumparat aceasta Toyota Supra
  • O Toyota Supra scoasa recent la licitatie a ramas nevanduta
  • Vanzatorul nu a fost de acord cu oferta de 56.700 de dolari
  • Sportiva japoneza a parcurs pana acum doar 23 de mile
Distribuie pe Facebook

Sportiva japoneza, finisata intr-o nuanta metalizata de alb, combinata cu diferite accente de negru si tapiterie din piele rosie, are numai 23 de mile in bord.

In speranta ca va face bani frumosi de pe urma ei, un dealer auto din statul american Georgia a scos la licitatie una dintre cele doar 1.500 de unitati Toyota GR Supra Launch Edition fabricate vreodata. Dupa mai bine de o saptamana si 11 oferte diferite...

... vanzatorul a ramas cu masina pe stoc. Motivul: nu s-a multumit sa primeasca "numai" 56.700 de dolari pe sportiva japoneza cu 23 mile in bord, cu toate ca pretul de vanzare recomandat de compania producatoare (MSRP) nu depaseste suma de 55.250 de dolari.

Daca mai conteaza, respectiva Toyota Supra este exemplarul cu numarul 966 din totalul de 1.500 si combina o caroserie de culoare alba cu diferite accente exterioare de negru. Interiorul mizeaza, in schimb, pe o mix piele rosie si neagra, plus fibra de carbon.

Printre echipamente de confort pe care sportiva japoneza cu 23 mile in bord le ofera se numara inclusiv scaune cu reglare electrica si functie de incalzire. Alte doitari includ blocuri optice cu tehnologie LED si chiar asistent pentru pastrarea benzii de mers.

Construita pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum noul Z4, cea de-a cincea generatie a modelului Toyota Supra gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri in linie, de trei litri si provenienta BMW. Motorul cu pricina dezvolta 335 CP.

Livrarea valorilor maxime catre roti se face exclusiv printr-o cutie automata cu opt rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in 4.1 secunde. Teoretic; practic, sportiva japoneza este mult mai rapida, dupa cum au descoperit publicatiile americane.

Toyota GR Supra Launch Edition de vanzare

Toyota GR Supra Launch Edition de vanzare

Toyota GR Supra Launch Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota GR Supra Launch Edition de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2019