Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major

Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major
  • Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major
  • Varianta imbunatatita a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va fi disponibila la vanzare din aceasta vara
Distribuie pe Facebook

Varianta imbunatatita a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va fi disponibila la vanzare din aceasta vara.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape trei ani si jumatate, primul AMG GT 4-Door Coupe de la Mercedes a primit de curand, chiar zilele acestea, un facelift major. Programata sa ajunga in showroom-uri pana la sfarsitul lui august, varianta imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura cu Porsche Panamera a pregatit inclusiv cateva optiuni proaspete la nivel de jante din aliaj si culori pentru caroseria tip fastback.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu spoilerele restilizate pentru versiunile in sase cilindri, al caror design are ca sursa de inspiratie modelele V8, au tinut sa precizeze nemtii in comunicatul de presa.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift

La interior, de cealalta parte a portierelor, varianta imbunatatita a gamei cunoscute sub denumirea de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe isi va intampina cumparatorii alaturi de noi tapiterii din piele fina, tip Nappa. De asemenea, meniul caracteristic super-coupe-ului proiectat pentru a concura cu Porsche Panamera mai include si un volan AMG Performance redesenat, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Sub capota, clientii vor avea - initial - la dispozitie doar un motor cu sase cilindri, de trei litri, si tehnologie mild-hybrid, care ofera pana la 389 (43 si 43 4MATIC+) sau 457 de cai putere (53 4MATIC+), au dezvaluit nemtii.

Urmatoarea perioada de timp ar trebui sa marcheze si debutul versiunilor V8, cand Mercedes ar putea pune capat, intr-un final, asteptarii si prezenta publicului larg mult anticipatul AMG GT 73 e. Echipat cu hardware-ul necesar sa livreze rotilor de pe ambele punti pana la 816 CP si peste 1.000 Nm, suficient pentru ca problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa-si gaseasca rezolvarea in mai putin de trei secunde.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift
mai multe