Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major. Cum arata in realitate

Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major. Cum arata in realitate
  • Super-coupe-ul cu patru portiere pe care nemtii de la Mercedes il vand doar in versiuni AMG a primit un facelift major
  • Varianta imbunatatita a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va fi disponibila la vanzare din aceasta vara
Distribuie pe Facebook

Varianta imbunatatita a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va fi disponibila la vanzare din aceasta vara - dupa cum precizam si anterior.

Dezvaluit publicului larg in urma cu doar cateva zile, chiar la finalul saptamanii trecute, mult anticipatul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift isi va intampina clientii alaturi de numeroase noutati. Majoritatea estetice.

Privita de la exterior spre interior, varianta imbunatatita a gamei cu care nemtii isi propun sa concureze Porsche Panamera - printre altele, a pregatit inclusiv cateva optiuni proaspete la nivel de jante din aliaj si culori pentru caroseria tip fastback.

Respectivul meniu continua cu spoilerele fata si spate restilizate in cazul versiunilor cu motor in sase cilindri, al caror design are ca sursa de inspiratie modelele V8. Asa cum precizam si anterior, la momentul prezentarii oficiale.

Aceeasi varianta imbunatatita a gamei Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe se va mai putea lauda in fata actualului Porsche Panamera si cu noi tapiterii din piele fina, tip Nappa, dar si cu un un volan AMG Performance redesenat, conform nemtilor.

In plan tehnic, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca, initial, doar cu un motor cu sase cilindri, de trei litri, si tehnologie mild-hybrid. Care ofera pana la 389 sau 457 de cai putere, in functie de configuratia aleasa.

Nota de plata nu reprezinta - in prezent, decat un mare mister, nemtii preferand sa anunte, in schimb, ca mult anticipatul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Facelift va ajunge in showroom-uri peste doua luni, inainte de sfarsitul verii anului 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe