SUPER GALERIE FOTO: Cum arata cea mai scumpa masina de politie din lume

SUPER GALERIE FOTO: Cum arata cea mai scumpa masina de politie din lume
  • Un Lykan Hypersport este cea mai scumpa masina de politie de pe aceasta planeta
  • Supercarul in valoare de 3.4 milioane dolari lucreaza pentru autoritatile din Abu Dhabi
  • Modelul arab ofera 770 CP si 420 de diamante in schimbul sumei de 3.4 milioane dolari
Distribuie pe Facebook

Raspunde la numele de Lykan Hypersport si vine la pachet alaturi de 770 de cai putere. Poate accelera de la 0 la 100 km/h mai putin de trei secunde, iar pretul sau depaseste cu mult pragul celor 3 milioane de dolari. Destul de impresionant pentru o simpla masina de politie, nu-i asa?

Botezat Lykan Hypersport, primul supercar arab din istorie pare sa dispuna de toate caracteristicile necesare pentru a lasa lumea auto cu gura cascata. Doar uita-te la liniile, respectiv formele dramatic stilizate ale caroseriei si spune-ne ca nu ai ramas impresionat!

Este aproape imposibil, nu-i asa? Acesta-i insa numai inceputul, printre suprizele regasite la nivel exterior numarandu-se inclusiv un set de usi cu deschidere vertical-opusa, respectiv o pereche de blocuri optice decorate cu... pana la 420 de diamante.

Interiorul se anunta unul pe placul lui Tony Stark, Lykan-ul Hypersport intampinandu-si aici clientii cu ceasuri de bord digitale, sistem de reglare automata a temperaturii, camere ce filmeaza la 360 de grade sau display de noua inch care poate fi controlat chiar si prin gesturi.

Pe plan tehnic, primul supercar arab din istorie promite o constructie ultra-usoara din fibra de carbon si alte materiale compozite, in centrul careia troneaza o unitate twin-turbo dotata cu sase cilindri, de 3.746 centimetri cubi si proveninenta RUF.

Adaugam in meniu si o transmisie PDK cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, iar cei 770 de cai putere si 1.380 de kilograme inscrisi in cadrul fisei cu specificatii tehnice aduc prima suta de kilometri (pe ora) in doar 2.8 secunde. Viteza maxima? Circa 385 de km/h!

Se poate insa si mai "bine" de atat, principalul element care scoate Lykan-ul Hypersport in fruntea multimii de supercaruri fiind pretul sau de achizitie. In plus, cele 3.4 milioane de dolari transforma acest exemplar si in cea mai scumpa masina de politie din intreaga lume. Intrebari?

Lykan Hypersport Police Car

Lykan Hypersport Police Car

Lykan Hypersport Police Car

Lykan Hypersport Police Car

Lykan Hypersport Police Car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Lykan Hypersport Police Car
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2015