Surprize, surprize: ACESTA ar putea fi noul Audi R8!

Surprize, surprize: ACESTA ar putea fi noul Audi R8!
  • O imagine cu un Audi misterios a scapat recent pe internet
  • Conform mai multor zvonuri, acesta ar fi noul R8
  • Supercarul german propune acum numeroase detalii angulare
Distribuie pe Facebook

O fotografie aparuta parca de nicaieri a starnit weekend-ul acesta numeroase dezbateri intre internautii planetei. Oare chiar asa va arata noul Audi R8 sau cineva se joaca cu mintile noastre?

Introdus pe piata in urma cu aproximativ opt ani, actualul Audi R8 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Un nou model va fi lansat chiar in primavara acestui an, iar asteptarile publicului devorator de supercaruri sunt dintre cele mai mari.

Cum va arata cea de-a doua generatie a supercarului german? Va pastra aceasta motorizarile aspirate sau va introduce in meniu si o unitate supraalimentata? Cat va costa, cum se va comporta si in cate versiuni de echipare va fi disponibila?

Din pacate, intrebarile noastre raman fara un raspuns concret. Cu o mica exceptie, in persoana primei parti. Asadar, pentru cei care aveau curiozitati cu privire la situatia data, noul Audi R8 nu va arata chiar la fel de bine precum predecesorul sau.

Acesta este insa strict punctul nostru de vedere. Drept urmare, asteptam cu nerabdare si parerea ta cu privire la evolutia design-ului supercarului german. Si tu te declari fanul rotunjimilor specifice primului mod sau preferi detaliile angulare ale noii generatii?

De mai multe fotografii ne vom bucura cel mai probabil luna viitoare, cea de-a doua generatie a Audi-ului R8 fiind asteptata sa debuteze in premiera mondiala la inceputul lui martie, odata cu Salonul Auto de la Geneva.

Tot pe-atunci vom descoperi si imbunatatirile tehnice, respectiv tehnologice primite de supercarul german, care se vor alatura platformei imprumutate de la italianul Lamborghini Huracan LP610-4?

Noul Audi R8 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2015