SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 CP sub capota si face suta in doar 2.9 secunde

SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 CP sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
  • SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.001 CP sub capota si face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici spoilerele agresiv stilizate. Sau scaunele sport, cu functii de reglare electrica, incalzire, ventilatie si masaj.

Prezentat lumii intregi acum mai bine de trei ani, inca de la sfarsitul toamnei lui 2019, primul Audi RS Q8 din istorie stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Insotit de un pret care porneste - in Romania - de la peste 139.000 de euro, spectaculosul SUV de origine germana se bucura de serviciile unui propulsor V8 cu doua turbine, plus o capacitate cilindrica de 3.996 de centimetri cubi, conceput special pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 de cai putere.

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de numai 3.8 secunde. Insuficient - dupa spusele urmatorului proprietar, acesta optand pentru un Stage 4 semnat de celebra companie de tuning MTM, solutie sinonima cu un total demn de Bugatti Veyron: 1.001 CP, daca mai era cumva necesara o asemenea mentiune.

Oferit in schimbul unei sume care depaseste - mai mult ori mai putin surprinzator - pragul de 40.000 de euro, extremul pachet se traduce, asa cum precizam anterior, si printr-un 0 - 100 km/h intr-un timp de 2.9 secunde. Fiind vorba despre un Audi RS Q8, din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva - nici spoilerele agresiv stilizate, combinate cu aripi proeminente, jante supradimensionate, scaune sport, volan in trei spite, cu o parte inferioara plata, instrumente de bord specifice etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 August 2023