Imaginile care le dau fiori bavarezilor. Primul Audi RS Q8 din istorie vine dupa BMW X6 M cu un motor V8 de 4.0 litri si 600 CP

Imaginile care le dau fiori bavarezilor. Primul Audi RS Q8 din istorie vine dupa BMW X6 M cu un motor V8 de 4.0 litri si 600 CP
  • Audi publica primele imagini si detalii ale noului RS Q8
  • SUV-ul germanilor ofera un motor V8 de patru litri si 600 CP
  • Un sistem de tractiune integrala este oferit in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, noua masina a producatorului din Ingolstadt promite sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.8 secunde.

Versiunea Sportback a modelului E-Tron nu este nici pe departe singura surpriza majora pregatita de Audi pentru editia din acest an a evenimentului Los Angeles Auto Show. Programat sa se desfasoare in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, salonul de peste Ocean va gazdui inclusiv premiera mondiala a primului RS Q8 din istoria companiei germane.

Echipata cu o unitate V8 bi-turbo, noua masina a producatorului din Ingolstadt ofera o putere maxima de 600 CP - de unde si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde.

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Seria vestilor bune continua cu un sprint de la 0 la 200 km/h in doar 13.7 secunde si se incheie cu o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora (sau 305 km/h, in cazul in care clientul opteaza pentru pachetul Dynamic). Daca mai era nevoie de precizat, motorizarea de 4.0 litri mentionata anterior lucreaza alaturi de o cutie automata si sistemul quattro.

In ceea ce priveste meniul vizual, primul Audi RS Q8 din istorie vine - deloc surprinzator - cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

Capota bombata a motorului V8, aripile laterale proeminente si evacuarea dubla completeaza, intr-un final, lista cu elemente sportive de la exterior. La interior, in schimb, noua masina a producatorului din Ingolstadt se remarca in special prin volanul cu parte inferioara plata, scaunele cu suport lateral marit si instrumentele de bord cu design regandit.

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri incepand cu anul viitor, la un pret de pornire care se invarte in jurul sumei de 127.000 de euro - cel putin atunci cand vine vorba despre Germania.

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (80) Poze Audi RS Q8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2019