Toata lumea este cu ochii pe el. Noul Porsche 911 GT2 RS ar fi devenit cel mai rapid model de serie de pe Nurburgring

Toata lumea este cu ochii pe el. Noul Porsche 911 GT2 RS ar fi devenit cel mai rapid model de serie de pe Nurburgring
  • Noul 911 GT2 RS ar fi doborat recordul Huracan-ului Performante
  • Sportiva germana a parcurs Nurburgring-ul in 6:48.75
  • Informatia nu a fost confirmata oficial
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, noul Porsche 911 GT2 RS ar fi doborat recordul pe tur stabilit de un model de serie pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Acesta ii apartinea Lamborghini-ului Huracan Performante care a reusit sa parcurga cele 73 de viraje in 6:52.

Constructorul german de automobile a prezentat noul 911 GT2 RS cu ocazia celebrului Goodwood Festival of Speed de anul acesta. Potrivit fisei tehnice, sportiva este cel mai puternic 911 din istorie, cu ai sai 690 de cai putere si 0-100 de km/h in doar 2.7 secunde.

Porsche 911 GT2 RS

Insa, asa cum ne-am obisnuit deja, toate aceste cifre nu au nicio insemnatate in ochii impatimitilor daca nu sunt insotite de rezultatul masinii pe unul dintre cele mai periculoase circuite din lume, Nurburgring-ul Nordschleife. Mai ales ca brand-ul din Stuttgart a insistat ca noul lor model poate deveni cel mai rapid model de serie care sa parcurga cei 20,8 kilometri.

Porsche 911 GT2 RS

In ultimele luni, tot mai multe GT2 RS-uri au luat cu asalt "Iadul Verde" pentru a incerca sa doboare controversatul record, stabilit in urma cu ceva timp de Lamborghini cu al sau Huracan Performante. Acum insa, dupa cea mai recenta incercare, toata lumea spune ca nemtii au reusit.

Porsche 911 GT2 RS

Desi informatia nu a fost confirmata de niciun oficial Porsche, sportiva ar fi trecut linia de sosire in 6:48.75. Acest rezultat ar fi fost mentionat acum cateva momente de Edo Karabegovic, omul din spatele celebrului tuner Edo Competition.

Porsche 911 GT2 RS

Mai mult decat atat, cei de la Bridge to Gantry au analizat doua imagini surprinse la primul viraj al circuitului, prin care noul GT2 RS ar fi trecut in mai putin de 7 minute. In plus, acum ceva timp, fostul pilot de Formula 1 Mark Webber a dezvaluit fara sa vrea ca masina a atins 336 de km/h pe linia dreapta a circuitului german, ceea ce intareste ideea ca ar fi putut cobori sub cele 6:52 reusite de Huracan Performante.

Porsche 911 GT2 RS

Porsche 911 GT2 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche 911 GT2 RS
mai multe