Tot AMG scrie pe spate, dar nu e versiunea full. Test de acceleratie cu modelul V6 bi-turbo

  • Noul Mercedes C43 AMG ofera un motor V6 bi-turbo de trei litri
  • Automobilul german ascunde sub capota o herghelie de 390 CP
  • Sistemul de tractiune integrala este oferit in dotarea standard
Distribuie pe Facebook

Potrivit informatiilor publicate anterior de compania germana, viteza maxima este limitata si in cazul de fata la 250 de kilometri pe ora.

Dupa ani intregi de asteptare, Mercedes a lansat in cele din urma un rival pentru Audi S4. Comercializat sub denumirea C43 AMG, modelul cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate V6 cu doua turbine.

Este vorba, mai precis, despre un propulsor de trei litri si 390 CP, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza doar 4.7 secunde.

Sau, cel putin, asa sta scris in fisa tehnica a modelului cu pricina. Cat de rapid este insa in lumea reala noul Mercedes C43 AMG 4Matic, ei bine... urmeaza sa aflam chiar din materialul video din randurile de mai jos.

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 60.380 de euro, iar echiparea standard include faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, dar si o combinatie interioara de piele, plus microfibra. Nu lipsesc din meniu nici...

... tempomatul, sistemul de climatizare THERMATIC ori camera pentru marsarier. Lista dotarilor oferite fara costuri suplimentare continua cu asistentul activ la franare si functia de pornire cu buton a motorului V6 cu doua turbine.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul Mercedes C43 AMG dispune de spoilere fata / spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si evacuare cvadrupla. La randul lui, interiorul mizeaza pe un volan si scaune sport.

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes C43 AMG - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2018