Toti au ramas uimiti de ce au gasit in parcare. Au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze

Toti au ramas uimiti de ce au gasit in parcare. Au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze
  • Bugatii a lansat noul Chiron in 2016, la Geneva
  • Sub capota se ascunde in continuare un W16, dar de 1.500 CP
  • Productia va fi limitata, mai nou, la 500 unitati
Distribuie pe Facebook

Masina de 2.4 milioane euro, cu 1.500 CP sub capota si o productie limitata la numai 500 de exemplare, a fost surprinsa de curand in Monaco.

In primavara anului 2016, la mai bine de un deceniu de la aparitia celebrului Veyron, Bugatti avea sa lanseze un nou automobil pe piata. Este vorba, mai precis, despre modelul Chiron, care foloseste in continuare o motorizare cu 16 cilindri in W si nu una, nu doua, ci un total de patru turbine.

De-aceasta data insa, unitatea cu capacitate de opt litri a fost "tunata" pentru 1.500 CP, in timp ce cuplul maxim a crescut pana la 1.600 Nm. Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 2.4 secunde, dar mult mai interesant este ce se intampla mai departe.

Si acum ne referim in special la faptul ca noul Bugatti Chiron are nevoie de numai 32.6 secunde pentru a atinge 400 km/h, cu plecare de pe loc. Viteza maxima ramane cel mai mare mister al modelului care inlocuieste Veyron, automobilele de serie venind din fabrica insotite de o limitare la 420 km/h.

Asa cum precizam si anterior, preturile pornesc in cazul de fata de 2.4 milioane de euro, iar productia va fi limitata la doar 500 de exemplare. Pana acum insa nu au iesit de pe portile fabricii decat 70 de unitati, astfel ca nu este deloc o surpriza ceea ce se intampla in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2018