Toyota Supra condusa de Paul Walker in The Fast and the Furious a fost vanduta

Toyota Supra condusa de Paul Walker in The Fast and the Furious a fost vanduta
  • Masina vanduta a aparut in scena finala din film
  • Alte doua masini conduse de Walker au obtinut sume mari
  • Sub capota, motorul Toyota este stock de 220 cp
Distribuie pe Facebook

Toata lumea stie ca masinile care au aparut in filme sunt valoroase. Dar ce spui de o masina care a aparut in primul film din seria Fast and Furious si care a fost condusa de regretatul Paul Walker?

Poate cel mai bun film dintre toate, prima parte din franciza Fast and Furious, a lasat in urma multe amintiri. Unele automobile din film au fost vandute, dar fara indoiala, cea mai ravnita dintre toate a fost masina din a doua jumatate a filmului, o Toyota Supra condusa de personajul Brian O'Connor. De fapt, in film au fost mai multe masini, dar acesta pe care vi-l prezentam a fost cel care a fost condus de Paul in ultima scena cu 'liniuta' pe strada impotriva lui Vin Diesel.

Recent, in cadrul unei licitatii organizate de Mecum Auctions la Indianapolis, aceasta masina a fost vanduta pentru suma de 185.000 de dolari. Suma asa de mare obtinuta este justificata, daca ne gandim ca exact acest exemplar apare in diverse scene, inclusiv in cea in care se confrunta cu Charger-ul condus de Dominic Toretto, adica Vin Diesel. Si chiar daca la exterior masina e modificata, sub capota este acelasi motor original aspirat de 3.0 litri cu 220 cp si cutie manuala in 5 rapoarte. Lucru destul de rar in ziua de azi, sa gasesti o masina stock...

Pe langa exteriorul identic cu cel din film, masina mai are doua butelii de NOS in spate, dar numai pentru imagine, ele nefiind functionale, dar si un roll-cage, fiind o masina de cascadorii. Dar mai presus de toate aceste elemente, faptul ca fost condusa de Walker, actorul care nu mai e printre noi de ceva vreme, i-a crescut valoarea. Nu demult, in cadrul altor licitatii, alte masini, precum Mitsubishi-ul Lancer Evolution si 2 Fast 2 Furious a fost vandut, dar si Nissan-ul Skyline GT-R din Fast and Furious, tot pentru sume destul de mari.

Toyota Supra a lui Paul Walker

Distribuie pe Facebook
mai multe