Trebuia sa se bata cu S-Class, dar pentru multi e o necunoscuta. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 2010

Trebuia sa se bata cu S-Class, dar pentru multi e o necunoscuta. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 2010
  • Lexus a lansat modelul LS in anul 1989
  • Cea de-a treia generatie a debutat aproape un deceniu mai tarziu
  • Versiunea de top a fost vanduta sub indicativul LS600hL
Distribuie pe Facebook

Blocurile optice cu tehnologie LED, scaunele ce puteau fi reglate in fel si chip sau celebrul sistem de parcare automata, toate acestea au transformat vechea generatie a modelului Lexus LS intr-un rival de temut pentru Mercedes S-Class & Co.

Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class. Sunt, cel mai probabil, primele nume care iti trec prin minte atunci cand vine vorba despre o dezbatere legata de limuzina suprema.

Modelele de top ale marilor companii germane nu reprezinta insa nici pe departe singurele optiuni ale acestui segment. Japonezii vin puternic din spate, unii afirmand chiar ca Lexus LS a depasit deja concurenta.

Oricare ar fi adevarul, nimeni nu poate nega performantele limuzinei din Tara Soarelui Rasare cu privire la luxul, dotarile si confortul oferite. Iar daca mai exista vreun dubiu...

... ei bine, urmatorul material video va pune capat tuturor indoielilor. Inainte de toate insa, este necesara mentionarea acestui aspect: exemplarul in cauza ia forma unui Lexus LS de generatie anterioara, in speta XF40.

Este vorba despre un LS600hL extrem de bine echipat, care se bucura inclusiv de scaun cu masaj, capabil sa se incline, pentru pasagerul din dreapta spate. Acum aproape un deceniu.

De altfel, despre generatia anterioara a limuzinei japoneze mai trebuie spus si ca a fost una dintre primele masini de serie echipate cu faruri LED. O alta dotare extrem de interesanta consta in sistemul de parcare automata.

Iar cea mai buna parte, pentru unii dintre noi, este modul in care versiunea Lexus LS600hL s-a devalorizat in timp. De la peste 100.000 de dolari pana la 30.000 de dolari sau chiar mai putin.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2019