Tu ce ai face ca sa-ti salvezi masina de la inec?

Tu ce ai face ca sa-ti salvezi masina de la inec?
Zilele trecute am vazut la stiri si pe internet cateva poze interesante: in urma unor inundatii masive din Statele Unite, un proprietar de Porsche din Kentucky si-a salvat pretiosul model American Roadster din 1992 de la inec. Insa metoda aleasa este cea care a bulversat o lume intreaga...
Distribuie pe Facebook

Bill Musselman, din Louisville, statul Kentucky din Statele Unite, este un sofer norocos. De fapt, pe cat de ghinionist, pe atat de norocos. Pentru ca a ascultat de previziunile meteorologice, Bill a avut timp sa-si salveze masina de la inec. Prognoza meteo anunta ploi serioase, care ar fi crescut raul din apropierea casei in care locuia americanul. Si totul s-a adeverit. Dupa cateva zile de ploi continue, raul a iesit din matca si a inundat toata zona, inclusiv casa acestuia. Insa proprietarul de Porsche a fost vigilent si a apelat la o solutie inedita, ca sa-si salveze masina.

Tu ce ai face ca sa-ti salvezi masina de la inec?

Porschele cumparat de nou, in 1992, nu a fost lasat sa intre la apa. Bill, cu ajutorul unui mecanic, a improvizat o saltea gonflabila cu doua camere, din niste perne cu care se ridica barcile. Masina a fost ridicata pe aceste perne, chiar inainte sa vina apa cea mare in curtea si garajul lui Bill. Porsche-le decapotabil a fost astfel salvat de la inec, nu inainte insa de a ancora "barja" de casa. Proprietarii au abandonat intr-un final casa, pentru ca apa crescuse foarte mult. Insa atunci cand apele s-au retras, americanul a avut parte de o veste buna: barca improvizata a rezistat si masina a fost salvata. Acum, Porschele 964 sta linistit si uscat in garaj, langa celalalt Porsche al lui Bill, un 911 Carrera S din 2011. Bravo!

Tu ce ai face ca sa-ti salvezi masina de la inec?

Distribuie pe Facebook
mai multe