Tuning de fabrica: Noile BMW M5 si M6 primesc tratamentul M Performance

Tuning de fabrica: Noile BMW M5 si M6 primesc tratamentul M Performance
  • Noile BMW M5 si M6 primesc numeroase accesorii M Performance
  • Meniul include multiple imbunatatiri de ordin tehnic si vizual
  • Tratamentul M Performance contribuie si la reducerea greutatii
Distribuie pe Facebook

Cei care viseaza la un plus de sportivitate de la al lor BMW M5 sau BMW M6 au acum la dispozitie o gama variata de accesorii marca M Performance.

Dungi tricolore, ce intruchipeaza logo-ul M GmbH, grila frontala finisata in negru si o varietate larga de elemente realizate din fibra de carbon - elemente precum oglinzi laterale, difuzor spate de aer si eleron pentru portbagaj. Acestea sunt principalele detalii care iti sar in ochi atunci cand vine vorba de modelele BMW M5 si M6 inzestrate cu tratamentul M Performance.

BMW M5 si M6 cu accesorii M Performance

Iar asta-i doar inceputul. Nu lipseste din meniul exterior nici sistemul de evacuare din titan, marca Akrapovic, care promite sa contribuie la reducerea greutatii automobilelor bavareze de inalta performanta cu pana la 10 kilograme, in timp ce ultima generatie a modelului BMW M5 poate fi echipata si cu un set de stopuri cu sticla clara.

BMW M5 si M6 cu accesorii M Performance

In ceea ce priveste aspectul interior, tratamentul M Performance caracteristic automobilelor bavareze de inalta performanta include numeroase ornamente realizate din aceeasi fibra de carbon, viitorii cumparatori avand la dispozitie, de asemenea, si pedalier din aluminiu sau volan sport imbracat intr-o combinatie de piele si alcantara.

BMW M5 si M6 cu accesorii M Performance

Pentru cei interesati in special de specficatii tehnice, cresterile de putere lipsesc cu desavarsire din peisaj, meniul M Performance destinat noilor BMW M5 si BMW M6 incluzand, in schimb, un sistem de franare inzestrat cu discuri carbon ceramice care masoara 410 mm pe fata si 396 mm pe spate. Pe langa plusul de forta de oprire adus, acest sistem de franare are si avantajul de a cantari cu circa 19.4 kilograme mai putin decat cel oferit in standard.

BMW M5 si M6 cu accesorii M Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze BMW M5 si M6 cu accesorii M Performance
mai multe