Uita de BMW Seria 7! Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm. Cum arata in realitate

Uita de BMW Seria 7! Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm. Cum arata in realitate
  • Uita de BMW Seria 7!
  • Mercedes prezinta oficial noul S63 AMG cu motor de 802 CP si 1.430 Nm
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.3 secunde. Conform primelor informatii si detalii anuntate de oficialii diviziei din Affalterbach.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani, inca de la inceputul lunii decembrie, cea dintai generatie a super limuzinei comercializate de Mercedes sub numele de AMG S 63 E Performance stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, noua versiune de top a gamei proiectate special pentru a concura impotriva unor automobile precum BMW Seria 7 se remarca atat prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate - oferite alaturi de prize uriase, respectiv un difuzor masiv de aer, cat si prin jantele din aliaj cu design unic, de pana la 21 de inch. La interior, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu un volan multifunctional in trei spite, meniul caracteristic impresionantului autoturism de inalta performanta continuand - mai mult sau mai putin surprinzator, cu scaune sport, sculptate atent, instrumente de bord digitale si ornamente realizate din fibra de carbon.

Sub capota, propulsia extremului model de lux este asigurata de o motorizare V8 cu doua turbine, plus capacitatea cilindrica 3.982 de centimetri cubi - sinonima cu 612 cai putere si 900 de Newton-Metri, pe benzina, asociata unei cutii automate cu un numar de noua rapoarte. Acesteia i se alatura, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior, o unitate electrica de 190 CP si 320 Nm - cu propria transmisie, in doua trepte, solutia aleasa de oficialii diviziei din Affalterbach traducandu-se printr-un total de pana la 802 cai putere si 1.430 de Newton-Metri, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza in numai 3.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de top limitata la 250 ori 290 de kilometri pe ora, astfel ca din pachetul caracteristic vehiculului cu o greutate de aproape 2.600 de kilometri nu lipsesc nici franele carbon-ceramice.

Distribuie pe Facebook
mai multe