Uita de Bugatti Chiron! Americanii de la Hennessey au publicat acum primele imagini cu masina de 1817 CP asteptata de toata lumea

Uita de Bugatti Chiron! Americanii de la Hennessey au publicat acum primele imagini cu masina de 1817 CP asteptata de toata lumea
  • Americanii de la Hennessey au publicat acum primele imagini cu masina de 1817 CP asteptata de toata lumea
  • Versiunea de serie a conceptului Venom F5 promite sa atinga o viteza maxima de peste 500 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare intr-o editie limitata la numai 24 de unitati, fiecare oferita in schimbul unei sume nete de 2.1 milioane de dolari, versiunea de serie a conceptului Venom F5 promite sa atinga o viteza maxima de peste 500 de kilometri pe ora.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, mult anticipata versiune de serie de serie a conceptului Hennessey Venom F5 din 2017 a debutat oficial in aceasta dimineata, alaturi de o fisa tehnica greu de egalat. Pusa in miscare de o motorizare cu opt cilindri in V, doua turbine si blocul din fonta, mult anticipata masina vine cu 1.817 CP pe rotile de pe puntea spate.

Insotita de o capacitate de 6.6 litri, unitatea anterior mentionata lucreaza alaturi de o cutie semi-automata in sapte rapoarte si livreaza celui aflat la comanda inclusiv un cuplu maxim de 1.617 Nm, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii cu doar cateva momente in urma.

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Toata aceasta insiruire de elemente tehnice ii va permite noului si, totodata, mult anticipatului Hennessey Venom F5 sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de trei secunde, pe cand problema ecuatiei 0 - 200 km/h ar trebui sa-si gaseasca rezolvarea intr-un timp mai mic de cinci secunde. Viteza de top a masinii de 1.817 CP: peste 500 de kilometri pe ora.

Programata sa intre in productia de serie incepand de anul viitor, impresionanta creatie cu motor V8 twin-turbo, de 6.6 litri, sub capota, se mai poate lauda, in plus, si cu un sasiu monococ realizat din fibra de carbon, care contribuie aproape decisiv la obtinerea greutatii de 1.360 kg.

Oferita intr-o editie limitata la numai 24 de unitati, fiecare disponibila in schimbul unei sume nete, fara taxe, de 2.1 milioane de dolari, aceeasi masina comercializata de Hennessey sub denumirea de Venom F5 propune inclusiv un design extrem de agresiv, cu nenumarate detalii exterioare angulare. La interior, principalul element de atractie il reprezinta volanul a la Formula 1.

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (123) Poze Hennessey Venom F5
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2020