Uita de Bugatti Chiron! ASTA e masina pe care vrei sa o conduci prin Monaco sau Londra

Uita de Bugatti Chiron! ASTA e masina pe care vrei sa o conduci prin Monaco sau Londra
  • McLaren publica primele detalii oficiale ale noului P1 LM
  • Automobilul britanic ofera un sistem hibrid cu 1000 CP
  • Producatia totala este limitata la numai cinci exemplare
Distribuie pe Facebook

Nu are un motor quad-turbo de 1.500 de cai putere si nici nu atinge 420 de kilometri pe ora. Este insa una dintre putinele masini de curse pe care le poti folosi pentru mersul la cazino sau, de ce nu, cumparaturi.

Anuntat cu surle si trambite chiar in cursul acestei dimineti, noul McLaren P1 LM - caci el reprezinta subiectul randurilor urmatoare, este cel mai rapid si mai rar P1 pe care banii il pot cumpara, dupa cum anunta chiar comunicatul de presa publicat de oficialii britanici.

La baza versiunii cu pricina se afla extremul P1 GTR, principala diferenta dintre cele doua variante constand in faptul ca cea dintai... ei bine, cea dintai a primit toate ingredientele necesare pentru a putea circula in deplina legalitate pe soselele planetei.

Realizata impreuna cu specialistii companiei Lanzante, companie care se face vinovata inclusiv de aparitia modelului F1 LM, conversia cu pricina mai include si un nou splitter fata, respectiv eleron spate, cele doua detalii aducand un plus de 40 de procente in dreptul fortei de apasare.

McLaren P1 LMMcLaren P1 LM

Surprinzatoare sunt si informatiile care vin dinspre fisa cu specificatii tehnice, folosirea unor geamuri din plastic si a unei evacuari din inconel contribuind la reducerea greutatii - comparativ cu extremul P1 GTR, cu aproximativ 60 de killograme.

In ceea ce priveste confortul, ei bine... proaspat lansatul McLaren P1 LM nu sta nici pe departe la fel de bine precum un Bugatti Chiron, insa vezi si tu acum partea buna a lucrurilor: masinaria britanica se poate lauda cel putin cu aer conditionat pentru zilele fierbinti de vara.

Despre motorizarea ascunsa sub capota nu avem nimic nou de spus, propulsia fiind asigurata si in cazul de fata de un sistem hibrid de 1.000 CP, care graviteaza in jurul unui benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitate de 3.8 litri.

Pretul proaspat lansatului McLaren P1 LM ramane, pentru moment, un mare mister, singura certitudine ramasa neexploatata pana acum constand in cele numai cinci exemplare ce urmeaza a fi construite - exact ca in cazul modelului F1 LM, care tot de cinci bucati a avut parte.

McLaren P1 LM

McLaren P1 LM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze McLaren P1 LM
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2016