Uita de Mercedes A35 AMG! Audi dezvaluie oficial noul S3 cu motor de Golf R 20 Years si tractiune integrala ca pe RS3

Uita de Mercedes A35 AMG! Audi dezvaluie oficial noul S3 cu motor de Golf R 20 Years si tractiune integrala ca pe RS3
  • Uita de Mercedes A35 AMG!
  • Audi dezvaluie oficial noul S3 cu motor de Golf R 20 Years si tractiune integrala ca pe RS3
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.7 secunde. Viteza de top: limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Segmentul destinat automobilelor de inalta performanta si dimensiuni compacte s-a imbogatit, de curand, cu o noua optiune, nemtii de la Audi introducand - recent, o versiune imbunatatita a actualului S3. Disponibil, pe piata din Germania, la preturi incepand de la suma de 55.600, respectiv 56.400 de euro, in functie de varianta de caroserie aleasa, Sportback ori Sedan, autoturismul cu pricina se remarca, la randul sau, printr-o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate - oferita alaturi de un set de praguri laterale proeminente.

Audi S3 Facelift

Audi S3 Facelift

Audi S3 Facelift

Meniul specific departamentului exterior continua cu blocurile optice redesenate si - de asemenea, jantele cu diametrul de pana la 19 inch, din aliaj usor confectionate, pe cand interiorul iese numaidecat in evidenta prin configuratia cu doua display-uri color diferite, fiecare cu diagonala mai mare de zece inch. Din cabina nu lipsesc - se mai precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, nici ceasurile de bord digitale, complet configurabile, scaunele sport actionate electric, cu functie de incalzire, tapiteria realizata din piele Nappa, volanul multifunctional, in trei spite, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatia audio de la Sonos.

Cea mai recenta iteratie a popularului Audi S3 se va ma putea lauda - printre altele, si cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, afisaj pe parbriz, faruri cu tehnologie Matrix LED in echipare. Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate turbo in patru cilindri - cu capacitatea de 1.984 de centimetri cubi, pe benzina, care dezvolta, ca in cazul modelului Volkswagen Golf R 20 Years, undeva in jurul a 333 de cai putere si 420 de Newton-Metri.

O transmisie dotata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, impreuna cu tractiunea integrala preluata de la Audi RS3 - cu torque splitter, lista cu caracteristici de ordin tehnic, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu acceleratia la podea, rezolvarea in 4.7 secunde. Viteza de top este limitata electronic, oarecum inutil de mentionat, la pragul de 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant al hot-hatch-ului gandit pentru a concura impotriva unor adversari precum Mercedes A35 AMG, variaza intre 8.4 si 8.7 litri la 100 de kilometri, presupunand ca exista aceasta dilema.

Audi S3 Facelift

Audi S3 Facelift

Audi S3 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (215) Poze Audi S3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2024